Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Syngenta convierte Demoagro en un aula de formación para sus cursos de calibración

Syngenta converteix Demoagro en un aula de formació per als seus cursos de calibratge

18/06/2013

18 de juny de 2013

Syngenta va participar en la primera edició Demoagro donant un enfocament nou a un esdeveniment d'aquestes característiques: s'ha muntat un aula de formació on es van impartir cursos de calibratge per a equips fitosanitaris. La presència de Syngenta en Demoagro va tenir sense cap dubte un triple impacte en els més de 20.000 professionals que van participar en l'esdeveniment durant els dies 6, 7 i 8 de juny en la finca La Ventosilla, en Aranda de Duero (Burgos). D'una banda, Syngenta va ser l'única gran companyia del sector de sanitat vegetal i llavors que va apostar per un esdeveniment organitzat per les grans cases de maquinària agrícola i amb una dinàmica de demostracions en camp. En segon lloc, la companyia va saber adaptar la seva presència a un esdeveniment eminentment pràctic i va crear un aula de formació on es van impartir cursos de calibratge d'equips d'aplicació de fitosanitaris. I, en tercer lloc, també es va comptar amb un stand des d'on donar a conèixer l'àmplia gamma de productes de la companyia.

Per l'aula de formació de Syngenta en Demoagro van passar prop de 200 agricultors i tècnics que van assistir als cursos de calibratge realitzats en col·laboració amb el Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya. Aquests cursos responen a l'aposta de Syngenta per la formació contínua i la transferència de tecnologia al sector agrari.

Imagen
Els cursos tenen una part teòrica on s'analitzen amb detall la Directiva d'Ús Sostenible i les normatives que cal aplicar, així com tots els conceptes bàsics a l'hora de manipular, transportar, emmagatzemar i utilitzar els productes fitosanitaris, a més del correcte ompliment dels pulverizadores i buidatge i posterior neteja. Després es passa a una part pràctica en camp per aprendre a calibrar correctament tant una barra pulverizadora com un atomizador, ensenyant a calibrar aquest tipus de màquines, a usar els discos calibradors, a saber triar una filtres o unes altres depenent dels paràmetres d'aplicació i a triar aquests paràmetres com són la velocitat, la pressió d'aplicació, l'aire a l'hora d'aplicar, etc.

En aquest sentit, i segons Emilio Gil, professor de la UPC i responsable d'aquests cursos, el 95% dels problemes amb la mala aplicació dels productes fitosanitaris en camp se solucionen amb una bona formació. Els agricultors que passen pels cursos s'adonen que amb aquesta formació poden fer bé les coses, evitar problemes mediambientals i estalviar en les aplicacions de fitosanitaris.

Empreses o entitats relacionades

Syngenta España, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades