Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fruit Attraction avanza en el programa de invitados internacionales y en las jornadas técnicas

Fruit Attraction avança al programa de convidats internacionals i en les jornades tècniques

11/06/2013

11 de juny de 2013

La fira internacional de fruites i hortalisses, Fruit Attraction, que celebrarà la V edició a Madrid, del 16 al 18 d'octubre, té diverses dates importants en aquest mes de juny com l'obertura del programa de convidats internacionals, que permetrà atreure a la fira més de 600 convidats, en la seva majoria professionals de la cadena de compres i distribució de tot el món.

En aquests dies també se segueix avançant en els continguts de les diferents jornades tècniques que se celebraran en el marc de Fruit Attraction, com Stone Fruit Attraction, que el seu objectiu és posar en valor la producció de fruita d'os espanyola, destacant alguns missatges com la diversitat i varietat de l'oferta que permeten que Espanya sigui l'únic país de l'hemisferi nord capaç de subministrar durant sis mesos (des d'abril a novembre), a tots els mercats internacionals. S'abordaran aspectes relacionats amb la recerca en noves varietats, tractaments post -collita, així com aspectes comercials amb distribuïdors europeus.

Al juny s'obrirà també la inscripció en 'B2BFruit-New Markets', espai organitzat per primera vegada en aquesta edició, destinat a expositors de la fira i que el seu objectiu és concertar entrevistes entre els expositors i compradors de nous mercats. En aquesta edició els mercats triats seran Brasil, Sud-àfrica i Rússia.

Quant a l'espai contractat en aquesta cinquena edició i segons les últimes dades corresponents al mes de maig, s'ha incrementat un 11,5%, pel que fa a la superfície total de l'última edició.

Empreses o entitats relacionades

Fruit Attraction - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades