Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Lecitec: evita el rajado de los frutos, potencia su aspecto y alarga la vida útil, sin aportar residuos
La labor investigadora de Grup Agrotecnologia se centra a facilitar productes respectuosos amb el medi ambient i sense residus que millorin el resultat final de les collites

Lecitec: evita el rajado dels fruits, potencia el seu aspecte i allarga la vida útil, sense aportar residus

Grup Agrotecnología05/04/2013
Grup Agrotecnología, fidel a la seva fórmula contínua d'investigar aquells productes que afavoreixen el resultat final de la collita, ha posat al mercat Lecitec, un compost que minimitza en les fruites i hortalisses el denominat rajado (trencament de la pell del fruit pels canvis bruscs de temperatura), alhora que impedeix el cop de sol. L'aspecte general de la fruita millora quan se subministra en les dosis recomanades. Aporta fermesa, lluentor i color, alhora que perllonga la seva vida útil per a una millor comercialització postcosecha.
Lecitec és un producte respectuós amb la fauna auxiliar, apte per a l'agricultura ecològica i integrada. És un compost natural a partir de barreges optimitzades de fosfoglicéridos i extractes vegetals bioestimulantes. Tot això fa que el resultat final sigui un fruit més sa i de millor aspecte comercial. Una vegada s'aplica, tant les fruites com les hortalisses guanyen elasticitat en la seva paret cel·lular, la qual cosa els protegeix d'efectes negatius de la climatologia. Lecitec dificulta la propagació de malalties (p. ex., lepra, garbellat, monilia, etc.), en reduir-se les ferides, principal via d'entrada de patògens.
Manera d'acció de Lecitec
Manera d'acció de Lecitec.
S'han fet estudis de rendibilitat amb l'aplicació de Lecitec i gràcies a la reducció del 50% de rajado s'ha aconseguit un augment de rendibilitat de 2.000 euros per hectàrea respecte de la fruita testimoni emprada en l'assaig.

Està especialment indicat per a fruiteres en general i hortalisses, tant en hivernacle com en l'aire lliure.

Així, Lecitec es converteix en un instrument molt útil per a l'agricultura actual atès que potencia la comercialització del fruit després de la collita. La seva posada en exposició per al consumidor final és més efectiva en presentar-se les fruites i hortalisses sense marques, més sanes i una consistència pròpia dels vegetals frescos recentment recol·lectats.

Indicar també que posseeix les certificacions ecològiques de la Unió Europea i d'Estats Units.

Efecte de Lecitec sobre incidència de partidura en cirera. Resultats de paràmetres a collita a 20 i 40 dies de magatzematge en fred...
Efecte de Lecitec sobre incidència de partidura en cirera. Resultats de paràmetres a collita a 20 i 40 dies de magatzematge en fred.
Grup Agrotecnología segueix investigant en noves fórmules naturals alhora que ha potenciat un important procés d'expansió per diferents destinacions internacionals on l'agricultura juga un paper preponderant en les economies locals.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades