Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bayer CropScience presentará diez nuevos productos en el Symposium Nacional de Sanidad Vegetal

Bayer CropScience presentarà deu nous productes en el Symposium Nacional de Sanitat Vegetal

22/01/2013

22 de gener de 2013

Bayer CropScience presenta en el 12 Symposium Nacional de Sanitat Vegetal, que se celebra a Sevilla del 23 al 25 de gener, fins a deu productes per a diferents cultius.

Amb la finalitat de poder oferir informació puntual i exhaustiva dels deu nous productes, Bayer CropSciece disposarà durant els tres dies de congrés d'una sala específica per poder mostrar les característiques de cadascun d'ells. Sota la denominació de Sala Innovació Bayer, aquest espai reunirà tota la informació sobre Movento un potent insecticida de doble sistema dirigit a les plagues de cítrics, hortícoles, fruiters i raïm de taula; i també oferirà informació sobri Volés, fungicida anti míldiu per a la patata i hortícoles. Per a fruiters, Bayer CropScience presentarà Proteus O Teq i la nova Decis Trap. Bayer CropScience aprofitarà la Sala Innovació del 12 Symposium sobre sanitat vegetal per mostrar informació sobre herbicides dirigits al cultiu i la protecció de cereals i blat de moro com Laudis, HeRold i Puma Gold, i un fungicida amb un nou ingredient –Protoconiazol– de la mà de Prosaro. A més, la Sala Innovació Bayer recollirà informació sobri sobre els fungicides per a la vinya Milord i Profiler.

La Sala Innovació que Bayer CropScience proposa en aquest Syposium respon a la vocació de la companyia d'oferir de manera permanent solucions que ajudin als agricultors a millorar la seva producció i la rendibilitat de les seves explotacions, a través d'una agricultura sostenible. Tot això, sense oblidar la necessitat de produir aliments saludables i assegurances que satisfacin les necessitats dels consumidors actuals.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades