Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La pera roja Falstaff triunfa en los Oscars Macfrut 2012

La pera vermella Falstaff triomfa en els Oscars Macfrut 2012

05/10/2012

5 d'octubre de 2012

Els Oscars Macfrut per a la innovació van animar l'últim dia de Macfrut 2012, el saló internacional del sector hortofrutícola que es va celebrar en Cesena (Itàlia) del 26 al 28 de setembre. Els guardons es van lliurar en la tarda del divendres. Els cobejats premis es van lliurar als productes més innovadors realitzats pel sector hortofrutícola i ja presents al mercat.

Els visitants que van acudir a la fira durant els tres dies van lliurar el guardó principal a la Pera Falstaff, una nova varietat de pera vermella, semblada en la seva forma a la Pera Abat Fetel, però més especiada i amb sabor a vainilla i canyella. Walther Faedi, de la Unità vaig donar Ricerca per la Frutticoltura (Unitat d'Investigació de Fruticultura) del CRA (Comitè per a la Investigació en el Sector Agrícola) de Forlí, va recollir el guardó. Un comitè format per autoritats, experts i professionals del sector va examinar les propostes presentades pels expositors per a les quatre categories tècniques. Després d'una acurada selecció, a causa de l'alta qualitat dels productes, es van nomenar als guanyadors.

La Pera Vermella Falstaff, triumfadora dels Oscars Macfrut 2012
La Pera Vermella Falstaff, triumfadora dels Oscars Macfrut 2012.
En la categoria 'Maquinària i tecnologies per a selecció i envàs', va guanyar el WD4-125 del Grup Sorma, una balança industrial d'alta precisió idònia sobretot per pesar cítrics, capaç de pesar fins a 100 envasos d'1 kg cadascun per minut. En la categoria 'Embalatge i materials per a l'envàs', va guanyar el nou envàs 'Agita & Agrada' (Sacseja i Assaboreix) de Bonduelle. Gràcies a la seva forma, l'envàs octagonal per a verdures, cereals i pinzimonio d'IV gamma permet reduir l'impacte mediambiental i un ús més fàcil.

En la categoria 'Llavors i productes hortofrutícolas frescs', va guanyar el batut fresc de la Linea Verda Dimmidisì, guardonat per la seva capacitat de conjuminar els beneficis de la llet a la qualitat de les matèries primeres. Finalment, en la categoria 'Logística i serveis' va triomfar el volcador Cm165 Flap Fpr de la societat Cm Srl. La característica que va convèncer al jurat és la seva adaptabilitat a diferents formats que permet buidar envasos de diferent grandària.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades