Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La feria Trade Fair Aalsmeer bajo el signo de negocios, relaciones e inspiración

La fira Trade Fair Aalsmeer sota el signe de negocis, relacions i inspiració

19/09/2012

19 de setembre de 2012

La fira comercial FloraHolland Trade Fair Aalsmeer, organitzada per la subhasta de flors FloraHolland, se celebrarà del dimecres 31 d'octubre al divendres 2 de novembre. Al llarg de tres dies, aquesta fira comercial internacional serà el lloc idoni on els comerciants i els productors d'articles de cultiu ornamental podran reunir-se i fer negocis. Més de 650 conreadors de dins i fora dels Països Baixos presentaran la seva oferta i mostraran nous productes o conceptes a exportadors, majoristes i els seus clients.

El cor de la fira serà el centre d'inspiració denominat 'The Village; Consumer Intelligence & Inspiration Centri'. En col·laboració amb Bloemenbureau Holland, l'Agència de Flors d'Holanda, FloraHolland mostrarà com els productes dels conreadors poden adaptar-se i apropar-se als diversos grups de consumidors i com poden oferir-se a través de diferents segments de mercat. Els coneixements sobre els consumidors i el mercat s'han desenvolupat en conceptes concrets de venda. En el centre de 'The Village' s'ha instal·lat un punt de trobada: meeting point. Diversos exportadors demostraran en la Trade Fair com introdueixen al mercat els productes de conreadors presents en la fira. Això encaixa perfectament amb els diversos grups de consumidors que estaran presents en 'The Village'.

Repartits per tota la fira es troben una sèrie de 'Hotspots', punts on es presta una atenció especial a una selecció de novetats. En els stands dels proveïdors de productes de cultiu ornamental podrà veure's una àmplia gamma de productes que ofereixen un valor afegit.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades