Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 36 Edición ''Fiesta anual del Grupo de Campo''
Passió i compromís humà per l'agricultura

36 Edició ''Festa anual del Grup de Camp''

ATHO Comunicació07/01/2004

La cultura agrària es manifesta en el temps de nombroses formes, sent una d'elles la "Festa del Grup de Camp", que cada segon diumenge de desembre, se celebra amb la participació creixent de professionals vinculats en major o menor grau a les seves diverses àrees de treball amb aquest singular Grup de Camp creat l'any 1.965.

La cultura agrària es manifesta en el temps de nombroses formes, sent una d'elles la "Festa del Grup de Camp", que cada segon diumenge de desembre, se celebra amb la participació creixent de professionals vinculats en major o menor grau a les seves diverses àrees de treball amb aquest singular Grup de Camp creat l'any 1.965 d'una societat com Frudesa, totalment vegetalista, líder de l'Agro espanyol i que des de llavors ha estat la seva garantia, seguretat, qualitat i competitivitat en el subministrament necessari de vegetals.


     Juan José Sanz durant la seva intervenció
     agraint a Florència Villarroya, al costat d'ell,
      i a tots els presents, la placa d'or
     del Grup de Camp.

Els valors essencials d'aquest Grup de Camp "Paco Estevan" han estat sempre la disciplina, la forta vocació agrària, el coneixement del cultiu i de les màquines, l'autoritat i confiança en i del sector agrari.

Durant aquest 14 de desembre del 2003, s'ha celebrat el seu 36 edició i en ella han participat en un context multidisciplinari més de 600 persones. Com ja és tradició, durant la celebració del menjar, es va procedir al lliurament de Premis 2003 com a reconeixement a l'esforç, dedicació i valia de les persones vinculades amb aquest estil de treball vegetalista.

En aquesta edició, els premis a les "Millors produccions", han recaigut en Finca Casa L'Alcalde com a millor producció de mongeta verda 2003, Prodelcampo - Casa Carlos millor producció en espinacs 2003, Prodelcampo - Casa Arnedo millor producció en pèsols 2.003 i Sesostris - Finca La Cova en el producte blat de moro dolç 2.003.


Premio UPV-Grup de Camp que lliura
Concepción Maroto, vicerectora d'UPV, a
Francisco Lépez d'Imecal.
Les "Felicitacions en campanya" han estat atorgades a Mª Ángeles Crespo, Complex Casa Va arrendar - Cristóbal Rodríguez i Cotevisa, "Esperit" a Finca El Puntal i "Pla de Carrera" a Prodelcampo i Carlos Gracia, catedràtic - UPV.

El premi "Marcos Baztán" 25 anys en Grup de Camp a José Ramón Lujan. Premi "Paco Estevan" a Enriqueta Navarro Jareño i a Joaquín Machí Buades. Premio reconeixement i afecte"Camisa de Camp" a Manuel Bertí i Odila Puig i "25 anys de Camp" al treball i professionalitat a Manuel Espert Medina.

El premi "Universitat Politècnica València - Grup de Camp" a la innovació, lideratge i aportació al sector agro-alimentari i desenvolupament industrial a recaigut en IMECAL, S. a. pels seus importants serveis, que han permès la seguretat que els equips de maquinària  es trobin operatius i a ple rendiment les 24 hores al dia.


     José Martinez García rep el premi
     Placa d'Or, de mans d'Evert Jan Mink.
La"Placa d'Or del Grup de Camp 2.003", ha estat concedida a José Martínez García que amb 34 anys d'antiguitat com a responsable d'administració i secretaria de les companyies agrícoles de Frudesa i de la secretaria del departament agrícola de Grup de Camp. José Martínez ha rebut en la seva llarga trajectòria professional diversos premis, distincions i felicitacions com a "Premi a l'Esperit en el treball", "Premi Paco Estevan" en dues ocasions, "25 anys de Grup de Camp", "Felicitació en Campaña" i "Felicitació Unilever" en dues ocasions pel seu treball en les companyies de Frudeagro i Delagro.

Excepcionalment, la "Placa d'Or del Grup de Camp" ha estat també concedida a Juan José Sanz Jarque, pels mèrits i circumstàncies que concorren en la seva persona, amic i benvolgut professor de tots els membres del Grup de Camp. Catedràtic de dret agrari de la UPV i de la UPM, Secretari General de l'IRYDA, President de l'Associació de Periodistes Agraris, membre de la Comissió Iberoamericana d'Agricultura, magistrat de nombrosos cursos a Iberoamèrica sobre cooperativisme i dret agrari, Rector de la Universitat Catòlica d'Àvila, entusiasta coneixedor i divulgador de l'esperit del Grup de Camp a Espanya i Iberoamèrica, a més d'autor de llibres com són "Dret Agrari", "Manual d'empresa Agrària - Legislació Agrària", "La realitat del món agrari" i "De mar a mar" entre uns altres.

Un any més, tot l'esforç constatat dia a dia per aquesta gran família que és el Grup de Camp ha tingut la unànime resposta del sector en aquesta Festa Anual, on van acudir, més de 600 persones, procedents de tot el territori espanyol i alguns països de la resta d'Europa, des del rector de la UPV, catedràtics,  investigadors, agricultors i empresaris es van asseure junts durant aquest dia, per gaudir d'un menjar en el qual l'únic valor comú és la passió i el compromís humà per l'agricultura.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades