Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Calefacción y energía: el uso de un controlador climático
Ponència de Fitech 7

Calefacció i energia: l'ús d'un controlador climàtic

Manuel Gómez12/06/2003

Ponència realitzada per Manuel Gómez d'Hortimax.
La calefacció és un sistema de regulació climàtica amb el qual es pot regular el clima de l'interior de l'hivernacle, influint de forma molt important sobre dos factors fonamentals: la temperatura de l'aire i de la planta i la humitat de l'aire.

La calefacció és un sistema de regulació climàtica amb el qual es pot regular el clima de l'interior de l'hivernacle, influint de forma molt important sobre dos factors fonamentals: la temperatura de l'aire i de la planta i la humitat de l'aire.

És un sistema de regulació climàtica molt interessant des del punt de vista agronómico, però perquè el sigui des del punt de vista econòmic ha de ser manejat amb precisió. L'ús d'un controlador climàtic és una eina fonamental per a aquesta fi.

Un controlador climàtic permet aconseguir les condicions climàtiques desitjades, amb una estabilitat en les mateixes que farà que la producció i la qualitat augmentin. Això s'aconseguirà minimitzant el cost i augmentant l'eficiència, escalfant només el necessari, depenent de les circumstàncies climàtiques interiors i exteriors a l'hivernacle.

Faci clic aquí per veure la ponència.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades