Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Materiales termoaislantes para cubierta de invernadero
Ponència de Fitech 7

Materials termoaislantes per a coberta d'hivernacle

Carlos López12/06/2003

Els cultius protegits amb films amb efecte tèrmic o termoaislantes tenen generalment un millor desenvolupament vegetatiu, precocitat de collites i major qualitat de fruits. Ponència realitzada per Carlos López de Sotrafa S. a.

Els cultius protegits amb films amb efecte tèrmic o termoaislantes tenen generalment un millor desenvolupament vegetatiu, precocitat de collites i major qualitat de fruits.

Aquests films tèrmics redueixen el risc d'inversió tèrmica i gelades nocturnes, ja que frenen les pèrdues de calor i mantenen una temperatura més alta que els films normals.

La termicidad és una propietat mesurable dels films agrícoles com a bloqueig a les radiacions infraroges d'ona llarga compreses entre 7 i 14 micres. La consecució de làmines tèrmiques o termoaislantes pot fer-se per diverses vies, donant d'aquesta forma solucions per a l'ús d'aquest tipus de plàstics en diferents zones i climatologies.

L'ús de films que combinin propietats tèrmiques i antitérmicas pot ser la solució ideal per a zones on es requereix major control climàtic per part del film de coberta.

Faci clic aquí per veure la ponència.

Empreses o entitats relacionades

Sotrafa, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades