Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevo candado para el Sistema CC
Engegada del principal dipòsit a Espanya

Nou cadenat per al Sistema CC

Mª Carmen Esquerre Molins12/02/2003

Des de primers d'aquest any, la signatura Container Centralen Ibèrica, S.L. ha engegat el principal dipòsit per a Espanya del sistema CC. Aquest es troba situat en les instal·lacions de l'empresa de transports Codelna, en la localitat de Xátiva (València).

Des de principis de 2003, la signatura Container Centralen Ibèrica, S.L. ha engegat el principal dipòsit per a Espanya del sistema CC. Aquest es troba situat en les instal·lacions de l'empresa de transports Codelna, en la localitat de Xátiva (València), ciutat estratègicament comunicada amb l'eix mediterrani i centre de península, permetent la possibilitat d'interacció positiva amb els altres dipòsits ja existents.


Fleming Albeira, gerent de Container Centralen Ibèrica, al costat de
Vicente Montell, gerent de Codelna, en el nou dipòsit de carros CC
a València, ens mostren els nous cadenats.

Codelna està especialitzada en el transport internacional, amb dedicació especial a les ornamentals tant per al mercat interior com a exterior. El seu gerent, Vicente Montell, destaca els avantatges de tenir un dipòsit d'aquestes característiques a la Comunitat Valenciana, ja que les empreses implantades en aquesta zona són principalment productores i comercializadoras de productes dirigits especialment a mercats centreeuropeus. Els avantatges... totes, ja que els carros CC de les empreses circulen a destinacions internacionals sense tornada, demanant-se recuperar en origen en aquest dipòsit.

3.800 metres quadrats de superfície per a estoc de carros CC, actuen també com a pont entre les comunitats de Catalunya, Murcia, Andalusia i zona centro.

2.000.000 de carros CC amb nou cadenat


De tots és conegut que el sistema de carros CC és una cadena logística comuna i de bon funcionament. Desafortunadament hi ha alguns que no assumeixen la seva responsabilitat comuna i viuen a costa dels altres infiltrant carros falsos en el sistema. Això incrementa les despeses de reparació. Alhora, evadeixen la quota anual de reparació i manteniment. Les dues coses són despeses que repercuteixen sobre els associats al sistema.

Amb l'operació Fair Play (Joc Net), s'obstrueix l'activitat il·legal del sistema, amb uns nous cadenats que han estat col·locats en els més de 2.000.000 de carros a partir del 3 de febrer.

A partir d'aquesta data, solament circulen els autèntics carros que porten la correcta identificació. Aquells que tenen el seu contracte en regla ja han rebut els seus corresponents cadenats en el volum exacte als carros contractats. En el cas de no ser així o tenir carros de més, l'opció és fàcil, n'hi ha prou amb posar-se en contacte mitjançant telèfon, carta... o mitjançant la pàgina web www.operation-fairplay.com on permet trobar les respostes a aquesta nova situació.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades