Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La combinación de los materiales
Elements per a la configuració del paisatge

La combinació dels materials

Antonio Bonafont29/08/2002

En qualsevol projecte de jardí, el paisatgista ha de comptar amb la informació tècnica detallada dels diferents materials que existeixen al mercat.

En l'art del disseny del paisatge, la configuració de l'entorn en els habitatges d'ús residencial està subjecte a un gran ventall de materials de construcció que es barregen sovint amb la part vegetal.

En qualsevol projecte de jardí, el paisatgista ha de comptar amb la informació tècnica detallada dels diferents materials que existeixen al mercat, per trobar les diferents solucions de disseny que li permetin una utilització racional dels recursos, aprofitant en la mesura del possible, materials locals que no suposin un impacte per al medi ambient.

L'ús imaginatiu dels materials ha d'abordar-se des d'una visió global, considerant què funció va a complir l'espai que embolica a l'habitatge. La creativitat i l'experimentació amb els materials és un valor afegit que caracteritza a les empreses com a Don Jardí, empresa valenciana de disseny, construcció i manteniment de jardineria.

Segons José Soriano gerent de l'empresa, la prescripció dels materials està al seu càrrec amb una prèvia avaluació dels seus proveïdors per a la seva perfecta combinació i creació d'espais oberts que ofereixin una satisfacció als seus clients. 

En aquest jardí privat situat a la urbanització d'Alfinach (València) els materials utilitzats han estat molts i variats: pedra de rocalla, marbre en diferents granulometries, bitlles de riu, travesses de ferrocarril, escorça de pi, terres... complements subministrats per l'empresa Masecor. A més:

  • Zona d'oci que inclou gronxador, tobogan, caseta, arenero, sòl de seguretat, ...
  • Pèrgola de fusta tractada totalment cobert amb sostre de bruc.
  • Il·luminació del jardí projectada amb punts de llum.
  • Pajarera
  • Tancaments i pont de fusta tractada.
  • Bancs i mobiliari de fusta.
  • Gossera amb sistema de neteja automàtica.
  • Jardineres de granit.
  • Manta antihierba
  • Paviments

Els criteris s'han basat a fer un jardí, que ens inciti a passejar per ell, i alhora puguem gaudir de tots els seus elements, perfectament combinats, sense que ens arribi a cansar, en definitiva sentir-se en contacte amb la naturalesa, segons ens expressa José Soriano, gerent de l'empresa.

Per saber més www.masecor.com

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades