Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Centro de jardinería para todos los públicos
En tot jardí de la zona s'inclouen un taronger i un llimoner

Centre de jardineria per a tots els públics

Antonio Bonafont22/08/2002

Jardineria Christian, S.L. està situada en la localitat de Campico de Guardamar del Segura (Alacant-Espanya). Aquest centre de jardineria està dirigit a tots els públics, des dels afeccionats a la bricojardinería als professionals de les àrees verdes públiques i privades.

Jardineria Christian, S.L està situada en la localitat de Campico de Guardamar del Segura (Alacant-Espanya) dins d'una zona tradicionalment rural on predomina el cultiu del magraner, els cítrics i les palmeres datileras entre altres fruiters típicament mediterranis. Dins de la comarca a la qual pertany, la Vega Baixa es concentra un elevat nombre de centres de jardineria pel que fa a altres zones d'Espanya on la demanda no és tan elevada. Aquest centre de jardineria està dirigit a tots els públics, des dels afeccionats a la bricojardinería als professionals de les àrees verdes públiques i privades.
 
L'inici de la seva activitat en 1997 va tenir molt en compte la ubicació en una zona molt enfocada al seu mercat potencial: les urbanitzacions residencials, on els clients de procedència centreeuropea principalment, viuen durant tot l'any, assegurant un flux continuo i diàriament de les vendes pel que fa al manteniment del jardí i fins i tot a la decoració de l'interior de la llar. Aquesta tipologia de client que acudeix amb certa freqüència al centre ja compta amb una cultura avançada del bricolatge on s'inclouen les labors de cura i embellecimiento del jardí dins d'aquest sector en plena expansió a Espanya.

Plantes d'exterior els grans estels

Aquest centre està planificat i orientat per facilitar la visita dels seus clients, tenint en compte una distribució de les seccions per al client particular que recorre el centre amb el seu carret de compra o per al professional amb un àrea destinada a la càrrega de grans comandes en els quals es fa necessari l'ús de palets.

L'hivernacle principal d'exposició de plantes és el més visitat pels clients. Compta amb un ampli catàleg d'espècies agrupades per famílies, però amb un nombre reduït d'unitats ja que es renoven gairebé diàriament gràcies al servei regular que els ofereix el seu proveïdor Vivercid (www.vivercid.com), dues o tres vegades per setmana fent un seguiment continu dels enviaments fins al moment del seu lliurament.

A més compta amb altres seccions dedicades a les existències de plantes en test que es consumeixen en majors quantitats com les trepadoras, arbustos de flor, aromàtiques, palmáceas, cítrics ornamentals i fruiters. "Com a norma general en tot jardí de la zona, s'inclou un taronger i un llimoner perquè és el que més els agrada als meus clients, ja que als seus països d'origen mai els han pogut tenir i en aquesta zona són molt característics", comenta Alfredo Torregrosa gerent de l'empresa.

La superfície d'aquest centre ha anat creixent en diverses fases incorporant noves seccions dedicades a la ferreteria, mobiliari i complements en fusta, tests i jardineres en els seus diferents materials, pedra artificial i barbacoes, eines i maquinària, articles per a la decoració, etc. La secció de caixes i atenció al client es troba molt propera al "pàrquing" de l'entrada en una nau coberta, que destaca, per una oferta d'accessoris i complements per a la decoració de la llar presentada en uns lineals atractius que inciten a la compra per impuls en l'últim moment abans de finalitzar la visita al centre.

Cinquè aniversari

Actualment el centre es troba en una fase d'ampliació coincidint amb la seva 5º Aniversari, així es treballa en la millora de la senyalització, a les zones de pas i accés a les noves seccions dedicades a la planta d'interior amb les instal·lacions més modernes que permetin mantenir-les en les seves òptimes condicions de presentació i d'una altra àrea dedicada a l'exposició de planta recuperada de camp principalment tarongers, algarrobos, magraners i oliveres com a ornamentals per a les obres de jardineria.
 
Paral·lelament a aquesta activitat com a punt de venda s'ha dotat de les infraestructures necessàries per oferir un ampli servei de disseny i construcció de jardins principalment de caràcter privat en un àrea d'influència d'uns 50 km. Per a això compta amb un equip complet de maquinaria i una plantilla fixa de sis empleats dedicats a aquesta activitat. Torregrosa ens comenta que "els jardins que es duen a terme solen ser dels estils més variats sent el més recent per a un client hindú que va incloure en el seu jardí les espècies més exòtiques".

Disposa d'un variat subministrament de terres, àrids i graves volcàniques tant en sacs com a orri que se subministren en els diferents camions i vehicles de repartiment i servei a domicili. El pressupost mitjà de la construcció d'un jardí, segons Alfredo Torregrosa oscil·la entre 1.500 i 2.000 euros incloent el moviment de terres, sembres i plantacions, instal·lació de reg, etc.

Els clients, en el centre de Jardineria Christian, S.L. es mostren cada dia més exigents i coneixedors del que volen comprar. La varietat i la qualitat de l'oferta total de plantes i complements del centre, satisfà les creixents necessitats de tots ells. Segons Torregrosa "nostra funció consisteix bàsicament a proporcionar-los el que necessitin".

www.ediho.es/pe2002

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades