Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ferroforma 2002 al 100% de su capacidad
Décimoquinta edició

Ferroforma 2002 al 100% de la seva capacitat

20/08/2002

S'ha constituït en el gran esdeveniment del sector de la ferreteria a Espanya, i un a tenir en compte en tota Europa. És igualment una cita d'importància per a la jardineria i el paisatgisme. Ho formen 1150 expositors, dels quals 541 són estrangers.

Ferroforma s'ha constituït en el gran esdeveniment del sector de la ferreteria a Espanya, i un a tenir en compte en tota Europa. Del punt de vista de la jardineria i del paisatgisme és també una cita de gran importància, atès que allí s'integren una sèrie de tecnologies d'enorme aplicació en aquest sector.


La  Fira Internacional de la Ferreteria, ultima els seus preparatius per vestir de gal·la la seva quinzena edició. Les xifres de participació del certamen, l'ocupació del qual aconsegueix els 90.000 metres quadrats de superfície del recinte, el contingut de la seva oferta i un programa d'oci que culminarà amb un homenatge als seus principals col·laboradors en "La Nit de Ferroforma" faran de la convocatòria una cita amb llum pròpia.

Un total de 1150 expositors, 541 d'ells estrangers, brindaran del 20 al 23 d'octubre un aparador de dimensió internacional, al que acompanyarà un programa complementari d'oci amb diferents alternatives per conèixer la ciutat de Bilbao (Espanya) i el seu entorn natural, cultural i gastronòmic, entre altres novetats. A més, els serveis addicionals que ofereix Ferroforma  2002 contribuiran a optimitzar la participació en el qual, sens dubte, és el gran esdeveniment nacional del sector ferretero.

Facilitats de desplaçament

Ferroforma '02 ha volgut respondre a les demandes que ha generat la seva trajectòria de més de trenta anys de treball amb un programa especial de serveis addicionals, del que es beneficiaran tant expositors com a visitants. Els programes de desplaçament amb avió i estada des de Màlaga, Alacant, València, Santiago, Sevilla, Madrid i Barcelona, amb punts d'informació i reserva a la Corunya, Còrdova, Girona, Granada, Huelva, Jerez, Lisboa, Lleida, Porto, Tarragona i Vigo, així com de vols diaris en condicions especials des d'altres països de la Unió Europea, són algunes d'aquestes  accions.

Ferroforma '02 oferirà, a més, serveis gratuïts d'autobusos des de totes les comunitats d'Espanya, una major capacitat hotelera i agilitació en els processos d'accés al recinte de la Fira Internacionald i Bilbao (www.feriaint-bilbao.es). Tots els visitants de la seva anterior edició  han rebut ja una passada permanent que els permetrà l'accés directe al recinte sense tràmit algun, mentre que la institució firal basca ha remès ja invitacions professionals a totes aquelles associacions, cooperatives, agents i altres entitats relacionades amb el sector de la ferreteria i les seves diferents activitats.

Vuit pavellons al complet

Amb una ocupació que aconsegueix la totalitat del recinte, Ferroforma és l'única fira que ofereix un aparador integral sectorizado, des de la fabricació fins a la distribució, bé d'eines manuals o elèctriques,  cargols, elements de construcció o drogueria industrial.

Del conjunt dels sectors representats en els 90.000 m2 bruts d'exposició destaca la presència d'empreses de subministrament industrial, que suposen un 29% del total d'empreses participants, seguides de les d'eina manual, amb un 19% de presència, ferreteria, amb un 15%, serralleria, amb un 8% i fixació, amb un 6%. La superfície restant es repartirà entre els sectors d'eina elèctrica, bricolatge, elements de construcció, drogueria, herrajes, jardineria, maquinària per a la fusta i parament, així com entre organitzacions, publicacions i serveis.

Més internacional

Ferroforma és un certamen veterà, consolidat i internacional. Un total de 541 expositors estrangers han confirmat fins avui la seva participació en la Fira. En aquesta ocasió, la major presència correspondrà a Alemanya, Índia, Portugal, Xina, Taiwan, França i Itàlia, països aquests quatre últims amb un destacat volum de participacions agrupades.
A l'apartat de visitants, les campanyes d'internacionalització desenvolupades per la Fira Internacional de Bilbao permeten apuntar a un augment significatiu d'aquest paràmetre. Entre les diferents accions dutes a terme destaca el pla internacional de delegacions, engegat per primera amb motiu de Ferroforma 2002. En total són 14 les delegacions que s'estan coordinant en l'actualitat en països com Alemanya, Itàlia, Regne Unit, França, Rússia, Japó, Mèxic, Turquia, Xipre, Singapur i Índia.

"La nit de Ferroforma"

Per primera vegada en la història del certamen, la Fira Internacional de Bilbao ha organitzat "La Nit de Ferroforma", una invitació als professionals del sector amb la qual es pretén rendir un just homenatge a tots aquells que han recolzat la convocatòria amb el seu decidit esforç i ajuda incondicional. En el cocktail, que se celebrarà en l'Atri del Museu Guggenheim de Bilbao el dia 22 d'octubre, els assistents podran gaudir d'un marc incomparable, on s'oferirà la possibilitat de visitar les diferents exposicions artístiques que aculli l'edifici emblemàtic en aquestes dates.

El Palacio Euskalduna, amb el seu programa d'òpera, serà un altre dels espais destinats a l'oci en Ferroforma '02, juntament amb el Museu de Belles arts, la ria, la ciutat de Bilbao, des dels edificis de l'Eixample fins a la Passarel·la de Calatrava, la costa basca i la Reserva Natural d'Urdaibai, les visites de la qual promocionarà el certamen a través d'un ampli ventall d'activitats dissenyades per a tots els gustos.

www.ediho.es/pe2002

Per saber més www.feriaint-bilbao.es

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades