Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Monsanto apuesta por el sabor y la innovación de los tomates
El tomàquet és l'hortalissa més consumida a Espanya, amb una mitjana de 15 quilos per consumidor

Monsanto aposta pel sabor i la innovació dels tomàquets

Redacció Interempresas23/01/2012
Més de 50 empreses comercializadoras de tomàquet d'Almeria han participat en la conferència de tomàquets que es va celebrar a Almeria. José Luis López, responsable comercial per a l'equip d'Almeria de la divisió d'Hortícoles de Monsanto, va presentar la companyia Monsanto i les seves divisions de negoci a tot el món i va destacar l'aposta a la innovació d'aquesta signatura agrícola.
La innovació s'aconsegueix trobant la combinació correcta entre el coneixement científic, l'experiència pràctica i l'instint. El departament d'Investigació i el departament de Màrqueting de Monsanto treballen en estreta col·laboració, aquest fet permet que De Ruiter pugui respondre als canvis que es produeixen al mercat. “La nostra aposta per la innovació es veu reflectida a través del desenvolupament de varietats en les quals estem a l'escolta de les preferències dels consumidors”, assegura José Luis López.
La divisió d'Hortícoles de Monsanto s'ha centrat en la innovació amb la finalitat de millorar la qualitat i la productivitat de les hortalisses
Segons un estudi que va realitzar Innovative FreshBV per a Monsanto, l'aparença i el color són dos factors importants que determinen l'acceptació del producte per part del consumidor. “Un 77% compraria un tomàquet més dolç i amb més sabor, encara així el preu segueix influint en el procés de la compra”, comenta Javier Soto, Responsable de la cadena per a la divisió d'Hortícoles de Monsanto. La divisió d'Hortícoles de Monsanto s'apropa al consumidor desenvolupant varietats que s'adapten a les exigències de la cadena i del consumidor, aportant sabor i producció. D'aquesta forma, es va donar a conèixer el trio guanyador: les varietats Mayoral, Santawest i Ventero.

Francisco Contreras, responsable de Vendes i de Màrqueting per Edeka Alemanya, va explicar als participants que els consumidors alemanys estan molt interessats en els productes innovadors i en el sabor. “El consumidor alemany busca avui dia un bon tomàquet de branca amb bon sabor”, assegura Contreras.

En finalitzar la conferència, els participants van compartir alguns punts discutits pels ponents i van tenir l'oportunitat de crear o mantenir contactes amb els principals protagonistes del sector.

Tomàquet Mayoral, durant la conferència de tomàquets
Tomàquet Mayoral, durant la conferència de tomàquets.
Autor: Darko Skender
Autor: Darko Skender.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades