Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La subasta de flores FloraHolland celebra un siglo de existencia
Fa cent anys uns conreadors van organitzar la primera subhasta de flors sobre una taula de billar en una cafeteria

La subhasta de flors FloraHolland celebra un segle d'existència

Albert Tané08/09/2011

8 de setembre de 2011

La subhasta de flors FloraHolland celebra el seu primer centenari d'existència. Sota el lema '100 anys de color' se celebra aquesta tardor l'aniversari als mercats en Aalsmeer, Bleiswijk, Eelde, Naaldwijk i Rijnsburg. Fa cent anys uns conreadors van organitzar la primera subhasta de flors sobre una taula de billar en una cafeteria. Un segle més tard FloraHolland és una empresa de subhastes encara en creixement i amb activitats al món sencer. Un total de 8.000 conreadors holandesos i estrangers porten cada dia a la cooperativa les seves flors i plantes; és allí on 2.500 clients professionals (incloent molts exportadors i majoristes) realitzen les seves compres diàriament i on treballen més de 4.000 persones. La subhasta té una facturació de 4,1 milions d'euros i ven cada any uns 12 milions de flors i plantes. Amb aquestes xifres es realitza una important contribució a l'economia holandesa.
Malgrat la creixent grandària i gran escala, les subhastes de flors segueixen sent cooperatives. En l'actualitat també està creixent ràpidament el nombre de cooperatives dels Països Baixos en altres sectors. Això il·lustra el poder d'aquesta forma d'organització, fins i tot en temps econòmicament difícils.
Dels 8.000 proveïdors de flors i plantes en FloraHolland, 5.000 són membres de la cooperativa. Aquests empresaris individuals són els propietaris de la pròpia empresa de subhastes. Són ells els que trien entre si l'administració de subhasta formada per nou conreadors de flors i plantes, i constitueixen com a assemblea de socis la màxima autoritat de la cooperativa.
L'objectiu de la cooperativa, que no té ànim de lucre, és l'obtenció del millor preu possible per a les flors i plantes dels membres amb uns costos operacionals el més baix possible.
Aparell d'adjudicació de principis del segle passat
Aparell d'adjudicació de principis del segle passat.
Els primers aparells d'adjudicació mecànics i rellotges virtuals d'avui mostren poca semblança. No obstant això la seva funció i funcionament segueix sent el mateix: conjuminar de forma concentrada i transparent la demanda i oferta de flors i plantes tots els dies per determinar després a la baixa el millor preu del mercat en aquest moment de la subhasta. La tècnica dels sistemes de rellotge no ha deixat de desenvolupar-se de forma constant als últims segles. També en el 2011 l'aparell d'adjudicació (que s'utilitza ara projectat o de forma virtual a distància) segueix sent una eina important de vendes. Se segueix invertint de forma duradora en el futur de l'aparell d'adjudicació, les tècniques de vendes digitals, però també en la intermediació en operacions directes de flors i plantes (a través de FloraHolland Connect).
Les empreses comercials exporten aproximadament un 85% del total de facturació de la subhasta a uns 140 països. A Europa occidental (especialment Alemanya, Anglaterra i França) es troben els principals clients. Els mercats de major creixement per a l'exportació de flors neerlandeses són els països d'Europa central i oriental, i Rússia.
Aparells d'adjudicació en l'actualitat
Aparells d'adjudicació en l'actualitat.
Als Països Baixos i mercats d'exportació, a més dels productes neerlandesos es venen cada vegada més flors i plantes produïdes a nivell internacional. La subhasta de flors FloraHolland actua aquí, amb unes importacions de 60 països, com a eix comercial i logístic. Sent des de lluny la major organització de subhastes del món, la cooperativa aúna la demanda i l'oferta internacional.
L'aniversari se celebrarà aquesta tardor amb jornades de portes obertes i trobades festives per als membres de la cooperativa, clients, empleats i contactes de les subhastes de flors. El que en les subhastes hi hagi moltes persones treballant amb passió en la seva professió es reflecteix també durant aquestes festivitats. El talent musical de les subhastes i vivers deixa veure, durant les celebracions amb cors i actuacions en solitari, la quantitat de música i ambició que hi ha en el negoci de la subhasta.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades