Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Asaja Málaga se queja de la gestión de la Comisión europea en la crisis del pepino

Asaja Màlaga es queixa de la gestió de la Comissió Europea en la crisi del cogombre

31/05/2011

31 maig 2011

La crisi del cogombre s'aguditza de forma exponencial acord avancen les agulles del rellotge sense resultats clars. Mentre els tècnics del laboratori gallec diluciden si els cogombres es van contaminar en origen, molts productors hortícoles malaguenys estan optant per una solució dràstica: arrencar els cultius. Amb les fronteres de nombrosos països tancades amb pany i clau, els agricultors malaguenys entenen que no té sentit seguir cultivant uns productes que no tindran sortida al mercat. Com que es tracta de productes peribles, encara que els resultats fossin favorables cap a Espanya, seria impossible restaurar la confiança en el consumidor i donar sortida als milers de quilos que ja s'han acumulat.

Així les coses, Benjamí Faulí, tècnic de Fruites i Hortalisses d'Asaja Màlaga, continua gestionat 'la crisi del cogombre' a Brussel·les, on ha demanat que s'estableixin amb urgència uns fons de compensació pel dany ingent que està provocant als nostres agricultors .

Concretament, ha mantingut una reunió amb Koen Van Dyck, cap d'Unitat de la DG Farinetes, a qui ha preguntat si la traçabilitat dels cogombres contaminats s'està duent a terme en totes les baules de la cadena alimentària, des de l'origen fins al consumidor , una qüestió que no ha sabut respondre. "Està clar que des de la contaminació cap a l'origen s'estan fent multitud de proves, però què està fent cap al punt de destí". Tothom sap què s'està fent a Espanya, però desconeixem les passos que s'estan donant a Alemanya ", comenten els tècnics de l'associació agrària.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades