Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El pimiento de alta calidad para invernadero sigue en auge
Llavors Fitó triomfa amb noves varietats de Califòrnia i Lamuyo roig

El pebrot d'alta qualitat per hivernacle segueix en auge

Redacció Interempreses09/05/2011

9 maig 2011

Llavors Fitó , multinacional espanyola amb més de 130 anys d'experiència i referència en el mercat mediterrani per la seva aposta per l'R + D + I i el seu assessorament continu a l'agricultor, compta amb una àmplia i coneguda gamma varietal de pebrot per a cultiu en hivernacle. Gràcies al treball desenvolupat en camp durant anys, sempre al costat dels productors de cada zona per a una millora varietal contínua, així com la col·laboració amb distribuïdors i grans superfícies per conèixer els gustos dels consumidors, es presenten cada any novetats molt interessants en el segment de pebrot, com són les més recents: 'Abadia' i 'Olvera' en pimentó Califòrnia roig i 'Segura' en pimentó Lamuyo roig.
'Abadia' és un pebrot que ofereix una qualitat total: tant per productivitat, resistència a virus, qualitat del fruit, color, forma o neteja. Tant és així que en l'últim any ha crescut exponencialment la superfície conreada amb 'Abadia' a Almeria, ja que respon perfectament a les demandes actuals de supermercats i consumidors. Abadia és un pebrot Califòrnia vermell que presenta una planta vigorosa, de port obert i molt equilibrada. És una varietat d'alta precocitat i també amb gran capacitat d'adaptació a les diferents zones de producció i excel lent resposta en les èpoques més fredes.

El fruit és quadrat de gran uniformitat i qualitat, ideal per a exportació. Així mateix, destaca el seu intens color, tant en verd com en vermell, i la seva duresa i aguant, tant en postcollita com entre períodes de collita. És un pebrot molt resistent als principals virus i malalties en hivernacle i es recomana la seva trasplantament des del 20 de juliol fins al 20 d'agost.

El 'Abadia' destaca pel seu intens color, tant en verd com en vermell, la seva duresa i resistència
El 'Abadia' destaca pel seu intens color, tant en verd com en vermell, la seva duresa i resistència.
'Olvera' també és un Califòrnia Roig que presenta el millor calibre en pebrot d'hora. Té una planta oberta, de bon comportament amb calor, alta precocitat i qualli distribuït, i un fruit quadrat, de gran calibre, molt uniforme, mantenint les seves característiques comercials al llarg de tot el cicle productiu. 'Olvera' és ideal per a exportació, és molt resistent als principals virus i malalties en hivernacle i es recomana el seu trasplantament des de final de juny fins a finals de juliol.
'Segura' és una novetat d'aquesta campanya en el segment de Lamuyo roig per a sembres mitjanes i tardanes
Per la seva banda, 'Segura' és una altra novetat d'aquesta campanya en el segment de Lamuyo roig per a sembres mitjanes i tardanes. Les seves principals virtuts són la qualitat del fruit (gran calibre, parets rectes i gruixudes, molt bon color vermell xocolata, etc.), La uniformitat i la resistència a virus i malalties. La planta és vigorosa, d'entrenusos curts i gran facilitat de desenvolupament, molt equilibrada, adaptable, amb bon comportament radicular i capacitat de qualli escalonat durant tot el cicle. Aquesta varietat allarga el cicle i dóna molt bon comportament i producció a l'hivern. Es recomana la seva trasplantament durant tot el mes d'agost.
'Segura' presenta un color vermell xocolata i un fruit de gran qualitat amb parets rectes i gruixudes
'Segura' presenta un color vermell xocolata i un fruit de gran qualitat amb parets rectes i gruixudes.
A més d'aquestes novetats, Llavors Fitó ofereix un ampli catàleg varietal en pebrot, ja sigui a Califòrnia vermell amb 'Blesa' i els esmentats 'Abadia' i 'Olvera', com a Califòrnia groc amb 'Lalín' i 'Lords'; a Lamuyo vermell amb 'Ebre', 'Nalón' i 'Segura', en Lamuyo Groc amb 'Sanja' i en pebrot dolç italià amb 'Aneto', 'Ordesa', 'Penell', 'Beret', 'Aran' i 'Gredos' .

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades