Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La manzana volverá a cobrar protagonismo en Bolzano
Presentada en Fruit Logistica la novena edició d'Interpoma, que tindrà lloc del 20 al 22 de novembre

La poma tornarà a cobrar protagonisme a Bozen

Redacció Interempresas24/02/2014

Del 20 al 22 de novembre, Bozen, en l'Alt Adigio italià, acollirà per novena vegada Interpoma, la fira internacional dedicada al cultiu, la conservació i la comercialització de la poma. En Fruit Logistica es van presentar els detalls d'aquesta nova edició, que aspira a igualar els nombres de 2012, i el nucli dels quals serà de nou el congrés internacional La poma al món, convocatòria fonamental per al sector coordinada per l'expert en fruticultura Kurt Werth, que comptarà amb la participació de professionals i observadors provinents de tota Europa, els Estats Units i Nova Zelanda.

Interpoma, emmarcada en una regió frutícola on es produeix el 15% del total europeu de poma, esdeveniment que s'ha constituït en punt de referència per al sector, com ho confirma l'èxit creixent de les tres últimes edicions. De 2008 a 2012 s'ha verificat un notable augment de visitants –que van passar d'11.653 a 16.017 (+37,5%)– i d'expositors (+33%).

“Per a aquesta edició esperem encara més visites —explicava Reinhold Marsoner, director de la Fira de Bozen— ja que Interpoma s'ha guanyat un lloc d'honor en el panorama mundial de les fires hortofrutícolas. Com sempre, el congrés 'La poma al món' serà el moment clau de la manifestació, perquè contribueix de manera important al seu èxit i la seva professionalitat. Però no faltaran novetats i sorpreses per oferir nous motius d'interès als concurrents”.

Tot els màxims responsables d'Interpoma 2014 van posar després de la presentació en Fruit Logistica
Tot els màxims responsables d'Interpoma 2014 van posar després de la presentació en Fruit Logistica.

La sessió inaugural tindrà lloc el dijous 20 de novembre, enfocada en els nous fluxos de mercat i en l'organització de l'oferta en el comerç mundial de la poma. El divendres 21 es tractarà el tema de la fruticultura sostenible, amb exploració de les idees més recents per a possibles millores i evolucions. Representants d'universitats i centres de recerca italians, alemanys i nord-americans afrontaran aquesta qüestió en els seus aspectes més variats. L'últim dia del congrés se centrarà en les novetats de la ciència i la recerca, i en com ha d'adequar-se la fruticultura al canvi climàtic. Es parlarà de mutacions genètiques, de nous tractaments fungicides sense productes químics, de xarxes de protecció contra la calamarsa i fins i tot de cremades solars.

“Seran tres dies d'estudi i anàlisi dels aspectes més actuals del cultiu de pomes –explicava el coordinador de la trobada, Kurt Werth–. Els ponents, personatges de rellevància internacional, podran donar als participants informació i consells per optimitzar totes les fases de la producció. Estem convençuts que, també aquest any, 'La poma al món' farà d'Interpoma una cita irrenunciable per els qui es dediquen a aquesta labor”.

Empreses o entitats relacionades

Fiera Bolzano - Interpoma

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades