Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bayer celebra su 150 aniversario con el lanzamiento de nuevos productos

Bayer celebra el seu 150 aniversari amb el llançament de nous productes

Redacció Interempresas08/05/2013
Amb motiu de la celebració del 150 aniversari des de la seva fundació, Bayer va reunir el passat 7 de maig, per primera vegada a Espanya, als directors de les tres àrees de negoci de la regió Iberia per analitzar la situació actual de la companyia i explicar els seus reptes de futur.
Bienvenida de la directora de Comunicació de Bayer Iberia, Carlota Gómez, en presència de (izda. a dta...
Bienvenida de la directora de Comunicació de Bayer Iberia, Carlota Gómez, en presència de (izda. a dta.) Rolf Deege, Rainer Krause i Jesús Lloma-Ossorio.

No hi ha moltes empreses al món que puguin complir 150 anys. Bayer ho està celebrant aquest any i en el marc d'aquest aniversari va organitzar un acte a Madrid en el qual va comptar amb la participació de Rainer Krause, Conseller Delegat de Bayer Hispània i Director General de Bayer HealthCare (BHC), Rolf Deege, Director General de Bayer CropScience (BCS), i Jesús Lloma-Ossorio, Director General de Bayer MaterialScience (BMS), els qui van posar de manifest l'aportació dels productes Bayer a la societat durant aquests 150 anys d'història.

Durant les seves intervencions, van explicar que, en línia amb la missió de la companyia Science For a Better Life (Ciència per a una vida millor), Bayer sempre ha mantingut una ferma aposta per la recerca i el desenvolupament com a base per millorar la vida de les persones, i tot això, a les àrees de la salut, l'agricultura i els materials d'altes prestacions.

Rolf Deege, Director General de Bayer CropScience
Rolf Deege, Director General de Bayer CropScience

El conseller delegat de Bayer Hispània, Rainer Krause, va assegurar que “el fet de tenir un negoci tan diversificat també ens ajuda a diversificar riscos. No cal oblidar que actualment som l'únic grup químic-farmacèutic amb competències en els àmbits de la salut, l'agricultura i els materials d'altes prestacions i amb tal alt potencial innovador”.

A l'àrea de l'agricultura, en 1892 la companyia va llançar al mercat Antinonnin, el primer insecticida sintètic per al control de plagues que va suposar el començament d'una història d'èxit i que va portar a Bayer CropScience a ser líder mundial en aquesta àrea.

El Grup compta amb gairebé 13.000 investigadors el treball dels quals ha permès registrar més de 600 sol·licituds de patent en 2012. La seva inversió en R+D figura entre les més elevades del sector i aquest any preveu incrementar el pressupost fins a aconseguir els 3.200 milions d'euros.

Activitat a Espanya

CropScience no solament basa el seu èxit en els productes per a la protecció de cultius químics i biològics que ofereixin solucions sostenibles, sinó també en el desenvolupament de llavors d'alta qualitat. Entre 2011 i 2016 es destinaran a nivell mundial 5.000 milions d'euros a Recerca i Desenvolupament en aquest subgrup.

Bayer CropScience comercialitzarà al llarg de 2013 a la regió Iberia una important gamma de nous productes per a diferents segments, que el seu objectiu és satisfer les necessitats dels productors agrícoles i oferir solucions que els ajudin a millorar la producció i la rendibilitat de les seves explotacions. Tot això basat en una agricultura sostenible i sense oblidar la necessitat de produir aliments saludables i assegurances que satisfacin les necessitats dels consumidors.

Alguns exemples d'aquests llançaments són l'insecticida Movento per al control del Poll vermell en cítrics; el fungicida antimildiu Profiler per a vinya; la protecció de Volés per a hortícoles i patata i els herbicides Laudis per a blat de moro i Herold i Prosaro per a cereal entre molts uns altres.

En aquest sector, cal destacar l'adquisició de les empreses AgraQuest i Prophyta, que permetran a Bayer tenir accés a una cartera de productes biològics que, en combinació o alternança amb els productes tradicionals, obren nous camins per protegir els cultius de forma integrada, sent el fungicida-bactericida biològic Serenade Max per a fruiters i hortícoles un dels llançaments més esperats pel mercat agrícola.

Per tot això, Krause va assegurar que Bayer segueix apostant fortament per Espanya com a país clau dins de la seva estratègia global, tant pel seu mercat com per la seva forta presència industrial, amb fàbriques de cadascuna de les seves tres divisions, a Astúries, Madrid, Tarragona i València.

Celebracions

Una de les accions més espectaculars és l'exposició itinerant que passarà per més de 30 centres de treball de la companyia, entre ells el de Barcelona. Aquesta exposició mostrarà els avanços desenvolupats per Bayer en matèria de salut, agricultura i de materials d'alt rendiment. A més, un zepelín de Bayer, que també arribarà a Barcelona, volarà pels cinc continents al llarg d'aquest any.

Finalment, la companyia editarà una publicació que recollirà 150 històries d'innovació de Bayer.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades