Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Graphispag Digital 2009, nuevo escaparate de la industria gráfica
Primera edició del Saló Internacional de la Preimpressió, Tecnologia Gràfica Digital i Serigrafia

Graphispag Digital 2009, nou aparador de la indústria gràfica

Redacció Interempreses28/01/2009

28 gener 2009

Graphintro i Serigraph es transformen per primera vegada en Graphispag Digital , Saló Internacional de la Preimpressió, Tecnologia Gràfica Digital i Serigrafia. Una fira que uneix creativitat, tecnologia, innovació i formació per als professionals de la comunicació gràfica i d'altres sectors usuaris. En aquesta primera edició s'espera la participació de més de 300 firmes representades en 120 estands que ocuparan prop de 8.500 metres quadrats nets al pavelló 2 del recinte de Gran Via, amb una assistència prevista de més de 16.000 professionals.

El nou saló Graphispag Digital neix de la fusió i transformació de Graphintro i Serigraph, dedicats a les solucions gràfiques ia la serigrafia, tampografia i impressió digital en gran format respectivament, celebrats per darrera vegada el 2005. De periodicitat quadriennal, Graphispag Digital s'alternarà amb Graphispag, el gran saló de la indústria gràfica espanyola, la propera edició serà el 2011.

La maquinària d'última generació, gran protagonista

La maquinària i equips per a la impressió digital en mig i gran format serà un dels sectors amb major representativitat, seguit de la maquinària i equips per serigrafia, tampografia i altres sistemes d'impressió. El saló comptarà amb firmes de preimpressió, materials per a la impressió, maquinària i equips per a l'acabat i la manipulació, equips, programari i sistemes per a l'edició i disseny gràfic, així com equips i serveis per a la publicitat i la retolació i per a les empreses de serveis fotogràfics. A més, Graphispag Digital incorpora una àrea de serveis digitals que agrupa l'oferta de pimes de serveis gràfics, dissenyadors, agències de publicitat o consultories, entre altres activitats.

El saló recupera l'espai 'Punt d' de Graphispag 2007, per divulgar realitats i possibilitats associatives, formatives, culturals i editorials

El saló recupera l'espai 'Punt d' de Graphispag 2007, per divulgar realitats i possibilitats associatives, formatives, culturals i editorials del disseny gràfic a Espanya amb la participació d'entitats, empreses i escoles del sector. Aquest espai aglutina interessants mostres del millor disseny gràfic del nostre país. També, acollirà l'exposició i lliurament, el dia 11 de febrer, dels Premis Marc d'Or, que reconeixen els millors treballs de serigrafia, tampografia i impressió digital realitzats a Espanya durant el 2007 i 2008.

Graphispag Digital pren el relleu de Graphispag, celebrada el 2007, i que va reunir més de 55.000 professionals de 41 països...
Graphispag Digital pren el relleu de Graphispag, celebrada el 2007, i que va reunir més de 55.000 professionals de 41 països.

El coneixement com a part fonamental de Graphispag Digital

El saló acollirà més d'una desena de jornades tècniques i conferències, organitzades en col·laboració amb associacions, empreses i entitats del sector, sobre les últimes tendències i avenços tecnològics en equips i software, així com sobre les noves possibilitats de negoci que ofereix el mercat gràfic . Entre els temes que centraran el debat figuren: el present i futur de la flexografia, les aplicacions de la impressió digital per a promoció i màrqueting transaccional, el control del programari i el maquinari en el disseny gràfic, nous productes i serveis en impressió digital en mig i gran format, la serigrafia com a millora del producte gràfic, la situació econòmica i la seva incidència en les empreses gràfiques, la formació en arts gràfiques o les sortides laborals que ofereix el sector.

A més es celebra la primera sessió plenària de CongresGràfic 2009, en què es debatrà l'ús de la maquinària (maquinari), els diferents programes informàtics (programari) i la creativitat com a nous factors que condicionen el desenvolupament del disseny gràfic en diferents mitjans. CongrésGràfic va néixer el 2007 amb la idea de generar un espai de propostes i debat que contribueixi a millorar la comprensió i l'exercici professional del disseny, entre els dissenyadors i en la societat. CongrésGràfic s'articula en sessions plenàries, fòrums internacionals, jornades tècniques, xerrades, tallers, exposicions monogràfiques, entre altres activitats, que es desenvolupen al llarg de l'any en curs.

La mostra-homenatge a Amand Doménech i l'exposició 'Diferents?', De Motiva 2008, enriquiran l'espai firal de Gran Via

Graphispag Digital compta també amb diverses exposicions que enriquiran encara més l'espai firal de Gran Via Destaquen la mostra-homenatge a Amand Domènech, un dels pioners del disseny gràfic al nostre país, que organitza el Col·legi Professional de Disseny Gràfic de Catalunya , i l'exposició "Diferents?", de Motiva 2008, una selecció de cartells realitzats pels millors dissenyadors del moment que retraten les diferències que es donen en la societat d'avui. Completen les propostes culturals de la sala 'Tenteto' de l'artista multidisciplinari Català Belmonte que presenta les seves "pintures digitals", i l'audiovisual amb els treballs guanyadors dels Premis Marc d'Or 2008 de serigrafia, tampografia i impressió digital.

El saló acollirà una desena de jornades tècniques i conferències, per tal de transmetre les últimes tendències i avenços tecnològics...
El saló acollirà una desena de jornades tècniques i conferències, per tal de transmetre les últimes tendències i avenços tecnològics.

Empreses o entitats relacionades

Graphinto - Serigraph - Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Graphispag - Fira Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades