Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aseigraf reelige a Antonio Lappi como presidente de la patronal del sector de la industria gráfica de Andalucía

Aseigraf reelegeix a Antonio Lappi com a president de la patronal del sector de la indústria gràfica d'Andalusia

14/04/2014

14 d'abril de 2014

Antonio Lappí Perea, president de l'Associació Empresarial d'Indústries Gràfiques d'Andalusia (Aseigraf)
Antonio Lappí Perea, president de l'Associació Empresarial d'Indústries Gràfiques d'Andalusia (Aseigraf).

L'empresari Antonio Lappí Perea ha estat reelegit president de la Associació Empresarial d'Indústries Gràfiques d'Andalusia (Aseigraf) durant l'assemblea anual d'aquesta organització que agrupa a les principals empreses del sector gràfic de la regió.

A més, Aseigraf ha constituït la nova junta directiva que dirigirà el treball durant els propers 5 anys d'aquesta Associació la finalitat de la qual és la defensa dels interessos professionals i empresarials de la indústria gràfica a la regió.

En el seu discurs a l'assemblea, Antonio Lappi va destacar la necessitat que la indústria gràfica andalusa aposti decididament per la innovació, les noves tecnologies i la impressió sota criteris de sostenibilitat ambiental per adaptar-se als nous models de negoci d'impressió.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades