Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Pixartprinting con Vistaprint a la conquista del mercado mundial

Pixartprinting amb Vistaprint a la conquesta del mercat mundial

09/04/2014

9 d'abril de 2014

ERROR:traduccion
D'esquerra a dreta...
D'esquerra a dreta: Ernst Teunissen, vicepresident executiu i CFO de Vistaprint, Matteo Rigamonti, fundador de Pixartprinting, Alessandro Tenderini, CEO de Pixartprinting, i Ashley Hubka, Vicepresident d'Estratègia Corporativa en Vistaprint.
Tot un èxit el de Pixartprinting, la història del qual coneixen molt bé els operadors del sector. Nascuda en 1994 com a empresa privada, en 2000 es produeix el pas d'off a online amb la consegüent aplicació d'un nou model de negocis totalment centrat en el comerç electrònic i orientat a la internacionalització. Una decisió pionera en aquell temps, sobretot al mercat ja afermat de la impressió, que al llarg dels anys ha vist la progressiva evolució d'empresa familiar a organització empresarial, decretant el creixement exponencial en xifres de dos dígits i la conquesta dels principals mercats europeus. En 2011 entra en l'empresa el fons de capital privat Alcedo que ha treballat molt d'a prop amb la gestió empresarial de Pixartprinting contribuint a l'assoliment de resultats positius en termes de volum de negocis, obertura i desenvolupament dels mercats estrangers, augment de la capacitat de gestió, ampliació de l'àrea de producció i reforç de la mateixa. Actualment el nou objectiu compartit per Vistaprint és el de creuar les fronteres del Vell Continent cap a un mercat mundial. Un pla de desenvolupament que ja havia estat esbossat en les albors en la visió empresarial de Matteo Rigamonti, fundador de Pixartprinting: “El mercat de la impressió online B2B té encara un enorme potencial. Vistaprint representa per a nosaltres un accelerador més per apropar-nos a nous mercats al costat d'una empresa multinacional que cotitza en el Nasdaq, amb seus a tot el món i amb un tipus d'activitat comercial sinèrgic al nostre”.

Són els nombres els que testimonien l'ascens de Pixartprinting, empresa que destaca en l'àmbit empresarial italià i que, al costat de Vistaprint, seguirà el camí amb la seva pròpia identitat apuntant-se al mercat global: 32 milions de facturació en 2011, 41 milions en 2012, 56 milions en 2013. Al llarg dels dos últims anys l'empresa veneciana ha aconseguit un increment mitjà del facturat superior al 35% i un creixement del coeficient de marginalitat d'aproximadament el 43%, aconseguint en 2013 un EBITDA superior als 15 milions d'euros.

Robert Keane, president i CEO de Vistaprint, afirma: “Creiem que aquest acord serà beneficiós per a tots dos pel que fa al fet de compartir coneixements, ampliació de la gamma, estalvi en el procés de producció i gestió logística, apostant per la força de cadascuna de les marques que seguiran operant de forma autònoma mantenint la pròpia identitat i la pròpia ubicació”.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Artes Gráficas

    18/09/2024

  • Newsletter Artes Gráficas

    04/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis