Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Soluciones de almacenamiento Rack A.R.: para productos de cualquier peso y dimensión
Aquesta solució de Yudigar proporciona un màxim aprofitament de l'espai

Solucions d'emmagatzematge Rack A.R.: per a productes de qualsevol pes i dimensió

Redacció Interempresas16/04/2012

16 d'abril de 2012

Des de fa diversos anys Yudigar, S.L.O. (Grup HMY) ha potenciat en el sector ferretero l'emmagatzematge de les referències en l'espai de venda per poder ampliar l'espai destinat a l'exposició. El sistema Rack AR permet emmagatzemar referències dins de la tenda amb el que s'aconsegueix restar metres de magatzem en benefici de l'espai de venda. Donada l'estructura del sistema, la part superior permet emmagatzemar productes de qualsevol pes i dimensió.
Imagen

Així mateix es pot col·locar una passarel·la per manipular els productes o panelar tota la zona per ocultar el magatzem en la tenda.

A més de l'aprofitament de l'espai, el sistema Rack A.R. ofereix multitud d'avantatges. El seu format i resistència permeten emmagatzemar productes de qualsevol pes i dimensió en la seva part superior, podent deixar la part inferior lliure per a la integració d'una prestatgeria convencional que es presenta amb les característiques específiques que el producte o la secció requereixin. El Rack no influeix en la manera d'exposició de la prestatgeria, però pot actuar com a expositor en si mateix, mostrant el producte muntat en el seu entorn d'ús o com a suport de la comunicació visual de la tenda.

Aquesta última funció de suport de decoració és una altra dels avantatges més importants del sistema Rack A.R de Yudigar, ja que a més d'ambientar la tenda i reforçar la seva identitat visual i señalética, permet ocultar la mercaderia emmagatzemada a la sala de vendes.

A més del mobiliari i la comunicació visual, Yudigar pot encarregar-se també de la retolació de la façana, contribuint a reforçar la imatge de la marca des de l'exterior de la tenda.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    18/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRAEurobricoIberflora

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis