Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a III Foro Europeo de Bricolaje y Jardín 2014
El congrés europeu de bricolatge més important d'Europa

III Fòrum Europeu de Bricolatge i Jardí 2014

Redacció Interempresas15/04/2014

El 3r Fòrum Europeu de Bricolatge i Jardí és el major esdeveniment del continent per a aquesta indústria, on fabricadores i detallistes tenen l'oportunitat de trobar-se i intercanviar punts de vista sobre desenvolupaments actuals i futurs al seu mercat. En aquesta edició, Madrid ha estat la seu escollida i del 5 al 6 de juny, la data. Exposicions, conferències, presentacions, tallers i trobades marquen l'agenda de la tercera edició del Fòrum Europeu de Bricolatge i Jardí 2014.

Imagen

Les organitzacions professionals Edra (Associació Europea de Detallistes de DIY) i Fediyma (Federació Europea de Fabricants de DIY) han escollit l'Hotel Auditórium com a seu del 3r Fòrum Europeu de Bricolatge i Jardí, que arribarà a Madrid els propers 5 i 6 de juny de 2014. ‘Comerç mòbil, intimar amb el consumidor’ i ‘La marca privada, la nova gran marca?’ són els eixos centrals que mouran les ponències dels conferenciants internacionals durant els dos dies de durada del Fòrum.

El dia abans de l'inici del Fòrum, el 4 de juny, John W. Herbert, secretari general d'Edra, presentarà els centres minoristes més innovadors del sector del bricolatge i la jardineria a l'àrea metropolitana de Madrid a través del 'Store Tour'. Durant aquest recorregut, els participants descobriran els conceptes més innovadors de les vendes al detall en una visita a diferents tendes de Madrid.

En la vespra del congrés, els assistents a l'esdeveniment podran participar en una trobada informal a l'Hotel Auditórium i gaudir d'una nit inoblidable aprofitant una gran oportunitat per expandir la seva xarxa de contactes comercials i, per tant, la seva plataforma de negocis. Durant la tertúlia s'oferirà als detallistes i proveïdors l'oportunitat d'intercanviar punts de vista sobre la situació actual dels mercats internacionals.

Durant el transcurs del Fòrum, es realitzaran conferències, presentacions i trobades que, a més d'exposar la situació del mercat i les seves tendències de futur, serviran com una plataforma global de contactes internacionals. Així mateix, s'han preparat cinc tallers professionals que ajudaran als assistents a impulsar el seu negoci: ‘Tendències globals de la venda al detall de bricolatge: Motors de l'èxit i causants del fracàs’, ‘Màrqueting estratègic en Internet’, ‘Posada al dia sobre la recuperació del bricolatge i el continu progrés de l'eCommerce al mercat nord-americà’, ‘Grans oportunitats per millorar les vendes de jardineria en les tendes de bricolatge’ i ‘Com desenvolupar la seva comunicació empresarial utilitzant les xarxes socials?’.

 

Ray Satisfan, guardonat amb el ‘Tota una vida de Bricolatge 2014’ a Madrid

La cerimònia de lliurament del premi ‘Tota una vida de Bricolatge 2014’ tindrà lloc en l'Estadi Santiago Bernabéu (Reial Madrid C.F.) durant el Sopar de Gala del Fòrum el proper 5 de juny. El discurs conmemoratorio serà a càrrec de Carl Otto Løvenskiold, CEO i propietari de Løvenskiold - Vaekerø AS, Noruega.

Ray Satisfan, antic CEO de Woodie’s DIY Ireland, ha estat seleccionat per rebre el ‘Tota una vida de Bricolatge 2014’ europeu per la seva reeixida contribució a aquesta indústria durant els últims 46 anys. Ray Satisfan, que es va retirar al desembre del 2013, és una de les personalitats més destacades i respectades en la indústria del bricolatge i jardineria a Europa. Edra i Fediyma afirmen que serà tot un honor atorgar-li aquest merescut premi.

foto

Comentaris de l'article/notícia

#1 - Antonia Strunk
23/05/2014 10:00:32
Holaaa! Somun grup d'estudiants que estem fent un treball i voliem demanar de si ens podrieu cntestar aquesta enquesta per a la Universitat UPC perfavor?? :) https://docs.google.com/forms/d/1fMqWJS3TAS7JtqvWEHWHGIcPxoAeXGyErMLqiJTijKM/viewform?usp=send_form

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    18/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRAEurobricoIberflora

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis