Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Brico Depôt inaugura en Montequinto su primera tienda en Sevilla
La companyia de bricolatge i construcció genera 65 llocs de treball directes

Brico Depôt inaugura en Montequinto la seva primera tenda a Sevilla

Redacció Interempresas28/02/2014

El Grup Kinsfisher va inaugurar el dia 26 de febrer una nova tenda Brico Depôt a Sevilla (CC Montequinto), la número 25 a Espanya i la quarta a Andalusia. Brico Depôt Montequinto, que donarà treball a un equip de 65 persones, compta amb una superfície total de 6.400 metres quadrats, dividits en 4.400 m2 de venda interior i 2.000 de venda exterior per als materials de construcció. El nou centre ofereix als seus clients una zona d'aparcament gratuït amb capacitat per més de 330 vehicles.

La cadena de bricolatge i construcció Brico Depôt aterra a Sevilla per presentar als seus habitants el seu concepte comercial, basat en la democratització del bricolatge a partir de preus molt competitius a l'abast de tots els públics. L'essència de la companyia és la relació qualitat-preu de tots els seus productes, amb un ampli volum d'estoc sempre disponible per a tots els seus clients i als preus més baixos del mercat. A més, compta amb un sistema de +Descàrregues: autèntiques oportunitats limitades en unitats i disponibles a preus increïbles.

Brico Depôt preveu inaugurar pròximament una altra tenda a la ciutat, concretament a la Ciutat de la Imatge de Sevilla, la qual comptarà amb una superfície total de 6.500 metres quadrats i donarà treball a altres 65 persones més.

Brico Depôt és una de les marques referents de bricolatge i ferreteria d'Espanya
Brico Depôt és una de les marques referents de bricolatge i ferreteria d'Espanya.

Un espai dedicat al bricolatge domèstic i professional

El nou centre comercial de Brico Depôt a Sevilla ofereix als seus clients una gamma de productes amb més de 10.000 referències sempre disponibles per al client professional i particular. A través d'un ampli Univers de productes, podran disposar de forma àgil i accessible de tot el necessari per a la millora de la llar. En Brico Depôt Montequinto el client trobarà des de productes de fusteria, decoració per a la llar, lampisteria, il·luminació, eines, cuina i bany, fins a una àmplia gamma de materials de construcció per a professionals, els quals disposen d'accés directe al pati exterior per facilitar la càrrega de materials en els seus vehicles.

Altra de les novetats del nou centre de bricolatge de Montequinto són els seus horaris comercials adaptats especialment a les necessitats dels clients professionals. La tenda romandrà oberta ininterrompudament de dilluns a dissabte des de les 7h del matí fins a les 21:30h de la nit.

Companyia multinacional compromesa amb l'entorn local

Brico Depôt és una companyia amb una clara orientació Glocal, ja que a més d'estar avalada per l'experiència d'un gran grup internacional, és una empresa molt compromesa amb l'entorn on assenta totes les seves tendes.

Brico Depôt dóna sempre prioritat a la contractació de població local de les zones on obre els seus establiments, contribuint a reduir l'índex de desocupació a través dels acords de col·laboració amb l'Ajuntament del municipi. També compta amb fabricadors i proveïdors locals per al proveïment de tots els seus centres. En la tenda de Brico Depôt Montequinto, empreses locals com Escayesos, Xymor Morters, Valderivas o Ceràmiques Sant Francisco, seran les encarregades de proporcional diferents tipus de materials a la nova tenda de bricolatge del municipi.

La nova tenda Brico Depôt a Sevilla ha generat 65 nous llocs de treball

La nova tenda Brico Depôt a Sevilla ha generat 65 nous llocs de treball.

Una ubicació estratègica per a la companyia

Brico Depôt ha arribat a un acord amb Carrefour Property per situar la seva primera tenda a Sevilla al parc comercial de Carrefour Property de Montequinto, un espai que alberga l'hipermercat Carrefour amb una galeria comercial, una estació de servei i altres superfícies comercials. La mitja superfície que ocupa Brico Depôt és fruit de l'ampliació del parc comercial sevillà duta a terme en 2013 per la filial immobiliària del Grup Carrefour i en la qual va realitzar una inversió propera als cinc milions d'euros, amb l'objectiu d'ampliar la seva oferta comercial i incrementar l'atractiu del seu centre sevillà.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    18/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

Enllaços destacats

EurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRAIberflora

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis