Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grupo Kider renueva su imagen y su página web

Grup Kider renova la seva imatge i la seva pàgina web

11/05/2012
Imagen

11 de maig de 2012

Grup Kider, fabricador i distribuïdor d'equipament per a espais comercials ha renovat la seva imatge d'identitat corporativa. Aquest canvi és la carta de presentació més important de la companyia en una estratègia de mercat.

La nova imatge és una millora de l'anterior proposta, i suposa transmetre valors com a internacionalització, innovació, qualitat i confiança. Aquest canvi aporta major flexibilitat als diferents canals de distribució, mantenint la sintonia amb els seus actuals clients i permetrà mostrar una imatge més internacional. cal destacar que recentment Kider va inaugurar de manera oficial Kider Índia, on les previsions de creixement en el sector de la distribució oferirà una de les majors oportunitats de negoci per al futur i a l'àrea d'influència en el sud-est asiàtic.

Conseqüència del canvi d'imatge corporativa, Grup Kider estrena nova pàgina web. La nova web mostra un disseny senzill, clar i visual des de la pàgina d'inici. És dinàmica, intuïtiva i de fàcil navegació, millorant considerablement la inclusió de noves seccions i productes tenint en compte les específiques necessitats dels clients. A través de la columna principal o els camps identificatius es pot accedir a un ventall de seccions i categories, imatges i informació de cadascun dels productes i sectors. La pàgina està disponible tant en castellà com en anglès, francès i portuguès.

Com a novetat destacable, el site inclou un àrea de clients on podran registrar-se i d'aquesta forma accedir a apartats que oferiran característiques i serveis diferents, com a descàrrega de documentació, assessorament de producte, pressupostos, dissenys de tenda, informació addicional, consultes vàries, en definitiva, un àrea creada per i per als clients que Kider ampliarà i adequarà les prestacions i els serveis que els clients demandin per aportar major fluïdesa en les relacions entre Kider i els seus clients.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades