Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ofiprix presenta Foldy, la silla que se convierte en mesa

Ofiprix presenta Foldy, la cadira que es converteix en taula

25/03/2011

25 març 2011

L'actual tendència en el concepte d'oficina comporta la creació d'espais canviants, variables i flexibles que s'adaptin a les necessitats del treball. Ofiprix , fabricant i distribuïdor de mobles d'oficina, ha llançat al mercat Foldy, una cadira multifuncional, plegable, que es transforma en taula d'una manera còmoda i fàcil.

Foldy és una cadira multiusos, fàcilment plegable, que permet la creació d'espais flexibles, és a dir, espais, que s'adapten a les necessitats de les tasques que es realitzen. Així, en convertir-se d'una manera ràpida i funcional en taula, és possible crear aules per a conferències o reunions, amb les cadires i taules de forma efectiva i fàcil. La cadira multifuncional Foldy ocupa molt poc espai i pesa també poc, amb el que és de fàcil transport i col·locació. Amb un disseny adaptat a les noves tendències de línies naturals, Foldy està disponible en dos colors: negre i blanc.

Tal com passa amb tots els productes de Ofiprix, Foldy està realitzat, dissenyat i produït sota els més alts estàndards de qualitat, utilitzant materials, mètodes i processos productius respectuosos amb el medi ambient. Ofiprix disposa del Sistema de Gestió Mediambiental ISO 14001:2004, certificat per AENOR. Així, tot el procés productiu es controla a través d'uns indicadors que regulen tots els processos.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades