Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Think, una silla inteligente y consciente
La cadira de Steelcase s'ajusta al cos i els moviments del qual la fa servir

Think, una cadira intel ligent i conscient

Font: Dinof, S. a.03/05/2010

3 maig 2010

Els seients d'oficina actuals han de respondre a una sèrie de noves exigències perquè l'espai de treball es comparteix cada vegada més; ningú té temps per aprendre a manejar regulacions ergonòmiques complicades, i hi ha una preocupació creixent pel medi ambient. Per aquests motius, i dins de l'enfocament global respecte al cadirat de Steelcase anomenat 'High Performance Seating', s'ha creat una nova cadira dissenyada específicament per satisfer aquestes exigències: Think.

Think és una cadira prou intel ligent com per comprendre la manera en que se sentin les persones, autoajustar intuïtivament al seu cos i als seus moviments. Una cadira prou ben concebuda com per minimitzar el seu impacte sobre el medi ambient durant tota la seva vida útil. De fet, és gairebé com si la cadira pensés, com si fos intel ligent i conscient.

Per a la seva dissenyador, Glen Oliver Löw: "El disseny no només té a veure amb l'estil. Té a veure amb la integritat dels materials, amb la integritat funcional, i amb el propòsit. Think és una cadira fiable, el resultat d'un diàleg entre enginyers, especialistes en medi ambient, i el dissenyador ".

El moviment de l'esquena no s'efectua de forma rígida, canvia de forma a mesura que canviem de postura
El moviment de l'esquena no s'efectua de forma rígida, canvia de forma a mesura que canviem de postura.

Confort intel ligent

Prenent com a base la investigació realitzada en col·laboració amb el Back Research Center de la Universitat de Vermont i amb la Michigan State University, s'han aplicat 3 principis ergonòmics claus sobre el moviment de la columna en posició asseguda (estudi Motion Study).

El moviment de l'esquena no s'efectua de manera rígida, canvia de forma a mesura que canviem de postura. Per exemple, quan ens inclinem cap a enrere la part superior de la nostra esquena es mou cap enrere, mentre que la part inferior trencada cap endavant.

Els moviments de la columna vertebral són propis de cada individu. Cada un de nosaltres té la seva pròpia petjada vertebral ', tan única com les nostres empremtes dactilars. La nostra petjada vertebral 'canvia a mesura que canviem de postura al llarg del dia. Les zones lumbar i toràcica de l'esquena necessiten tipus i intensitats de subjecció diferents. Quan ens reclinats, la nostra necessitat de subjecció a la part superior de l'esquena augmenta però, a la part inferior de la nostra columna necessitem una subjecció constant.

Així mateix, Steelcase ha après molt sobre les necessitats dels usuaris i sobre els seus comportaments mitjançant l'observació, la filmació i les entrevistes a persones en el seu espai de treball. Això els ha proporcionat directrius de desenvolupament fonamentals per Think.

Think és una cadira que sent el que el cos necessita i l'hi ofereix. S'adapta a l'esquena i als seus canvis de postura. El seu suport proporciona una subjecció adaptada al pes i les preferències, millorant el confort en qualsevol postura de treball. Per exemple, els flexors de suport Your Profile segueixen el moviment natural de la columna i de la pelvis. Estan calibrats individualment segons la forma de la columna de l'usuari per proporcionar una subjecció òptima a cada zona de l'esquena. Per la seva banda, el mecanisme Your Power, activat pel pes, es mou amb la mateixa fluïdesa que el cos de l'usuari. Ofereix una subjecció proporcional al seu propi pes corporal, mentre el manté orientat cap al seu treball. Els flexors d'assentament Your Profile s'ajusten a la forma del cos, proporcionant una bossa de confort dinàmica. Els braços regulables-en alçada, profunditat i angle-es retreuen automàticament al contacte amb la superfície de treball, permetent situar-se més a prop de la seva taula.

El suport de Think proporciona una subjecció adaptada al pes i les preferències, millorant el confort en qualsevol posició de treball...
El suport de Think proporciona una subjecció adaptada al pes i les preferències, millorant el confort en qualsevol posició de treball.

Així mateix, la cadira Think s'adapta a les noves formes de treball: ja no hi ha divisions clares entre els entorns de treball individual i en equip ('tasking' i 'Teaming'). Think és la cadira ideal per a equilibrar les dues activitats. Gràcies als seus regulacions senzilles, Think està dissenyada per al treball en equip i la col·laboració, permetent que una mateixa cadira s'adapti a múltiples usuaris amb uns reajustaments mínims. Amb el seu confort intel ligent, Think és també una cadira per a activitats de treball individual ('tasking'), que impliquen llargs períodes en posició asseguda i alts nivells de concentració.

Els moviments de la columna vertebral són propis de cada individu, cada un de nosaltres té la seva pròpia 'empremta vertebral', tan única com les nostres empremtes dactilars

Your Preference

La regulació Your Preference combina 4 ajustos de confort en una única palanca:

  1. Mecanisme activat pel pes
  2. Mecanisme activat pel pes amb un 20% de tensió addicional
  3. Limitador de basculació
  4. Bloqueig en posició avançada

El recolzacaps regulable-en altura i profunditat-subjecta el cap i el coll tant en la posició avançada com en la reclinada.

Think també 'pensa' en el medi ambient

Quan es va dissenyar Think, es va intentar equilibrar les necessitats de l'usuari i les necessitats del medi ambient en perfecta harmonia. El resultat és una cadira ecològica i responsable durant tot el seu cicle de vida, des de la seva concepció fins al final de la seva vida útil. Steelcase ofereix informació transparent sobre el rendiment mediambiental de Think, mitjançant un document específic anomenat 'Declaració ambiental de producte' (EPD).

Think ha estat dissenyada utilitzant materials amb un baix impacte sobre el medi ambient. Per això, el 41% dels materials utilitzats són reciclats. L'acer està compost de fins a un 70% de material reciclat, per exemple, pot procedir d'automòbils reciclats. El zinc està compost fins a un 5% de material reciclat, per exemple pot procedir de components reciclats de motors d'automòbils. El polièster es fabrica a partir de materials reciclats, per exemple d'ampolles de plàstic.

El desmuntatge es realitza amb eines senzilles en menys de 5 minuts. Think més és gairebé completament reciclable, amb un reciclatge potencial del 99%.

Think està dissenyada per al treball en equip i la col·laboració o per al treball individual
Think està dissenyada per al treball en equip i la col·laboració o per al treball individual.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades