Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El mueble de oficina español muestra su oferta en la feria alemana Orgatec

El moble d'oficina espanyol mostra la seva oferta en la fira alemanya Orgatec

23/10/2012

23 d'octubre de 2012

Divuit empreses del sector del mobiliari d'oficina presenten les seves últimes propostes en la Fira Internacional de Mobiliari i Equipament per a Oficina, Orgatec que té lloc del 23 al 27 d'octubre a la ciutat alemanya de Colònia.

L'associació Famo, Fabricadors Associats de Mobiliari i Equipament General, coordina la participació d'aquestes signatures en el certamen. La seva presència en Orgatec s'emmarca en el pla sectorial gestionat per Famo amb el suport d'Icex Espanya Exportació i Inversions i que el seu objectiu és consolidar la imatge de qualitat i disseny del nostre moble d'oficina i instal·lacions en l'àmbit internacional.

La participació espanyola ocupa una superfície total de 2.500 metres quadrats repartits entre diversos espais —situada en els halls 6.1, 9.1 i 10.2—. Les empreses que representaran al nostre país de forma agrupada en aquest certamen són les següents: Actiu, Akaba, Ascendir, Capdell, Coinma, Enea, Forma 5, Imasoto, Inclass, JMM, Mes, Megablok, Mobel Línia, Nomon, P. De l'Oliva, Planning Sisplamo, Sellex i Stua.
Les exportacions espanyoles al món de mobiliari d'oficina durant els primers set mesos d'aquest any van aconseguir els 76,7 milions d'euros, la qual cosa suposa un augment del 14,2% respecte al mateix període de l'exercici anterior. Les vendes al mercat alemany en el mateix període van superar els 4,4 milions d'euros, un 6,6% més pel que fa al temps comprès entre gener i juliol de 2011. Aquesta xifra va situar al mercat alemany com a quarta destinació de les exportacions espanyoles de moble d'oficina, després de França, Portugal i el Marroc.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades