Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Itene pretende reutilizar el 95% de papel y cartón recuperados mediante el proyecto Sort-It

ITENE pretén reutilitzar el 95% de paper i cartró recuperats mitjançant el projecte Sort-It

03/04/2009

3 abril 2009

L' Institut Tecnològic de l'Embalatge, Transport i Logística (ITENE) participa en el projecte Sort-It ('Noves tecnologies de classificació i selecció de residus de paper i cartró'), l'objectiu principal és aconseguir una recuperació de paper i cartró més sostenible i eficient des d'una perspectiva de costos, per sobre del 95% de classificació de tots els papers i cartrons recuperats, i proporcionar qualitats dels recuperats (puresa del 98%) que facin possible el seu ús en nous productes derivats. Una delegació de l'entitat visita aquests dies la localitat de Appingedadn (Holanda) per participar en la reunió anual d'aquest projecte.

ITENE participa en aquest projecte investigant noves tecnologies que permetin millorar la qualitat i la sostenibilitat del paper i cartró recuperats. L'institut tecnològic ha treballat conjuntament amb Europac, un altre dels socis del projecte i l'única empresa espanyola que participa, per a l'anàlisi d'un dels dos casos d'estudi que es realitzaran en el projecte: la utilització de paper recuperat en la fabricació d'envasos.

El projecte Sort-It es desenvoluparà en tres anys (de maig de 2008 a abril de 2011), compta amb un pressupost de 4.189.977 milions d'euros i serà subvencionat en un 68,5% per la Comissió Europea dins del VII Programa Marc .

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    19/09/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    12/09/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis