Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vicente del Bosque, Juan Mari Arzak o Alfredo Amestoy alaban la chirimoya y los productos que se elaboran con ella

Vicente del Bosc, Juan Mari Arzak o Alfredo Amestoy lloen la xirimoia i els productes que s'elaboren amb ella

08/03/2012

8 de març de 2012

El stand de la Xirimoia està concitando l'atenció dels professionals, personalitats i públic en general durant la celebració del XXVI Saló de Gourmets, en Ifema Madrid. La Denominació d'Origen Protegida de la Xirimoia està realitzant una sèrie d'activitats promocionals del producte al llarg dels quatre dies, en els quals l'elaboració de postres i gelats, sobretot de la mà de l'heladero almuñequero José Muñoz, de Gelateries Daniel, estan fent les delícies dels nombrosos visitants de l'expositor.

“Alguna cosa al que no és aliè personalitats, professionals i famosos, que no han dubtat a assaborir, tant els fruits com les postres. Entre ells, un dels millors cuiners espanyols i europeus, com és Juan Mari Arzak, el seleccionador de futbol Vicente del Bosc, el periodista Alfredo Amestoy, o polítics com l'ex alcalde de Madrid, Álvarez del Manzano, la presentadora Belinda Washington, Beatriz Trapote, José Manuel Parada i un llarg etcètera”, informa Antonio Sánchez González, president del Consell Regulador de la Xirimoia.

Imagen
“Tots han sucumbit al Coctel de Xirimoia de Denominació d'Origen ‘Costa Tropical’ amb Rom Pàl·lid (Montero)” o al cava, amb Olorós, granissat o semifrío, o l'espectacular ‘mousse de Xirimoia D.O amb coulis de Xirimoia’, destacant, com no pot ser d'una altra forma, les degustacions del producte, únic a Europa, els saborosos trossos del qual no deixen indiferent a ningú”, afirma Sánchez.

Entre els professionals, Juan María Arzak va ser l'estel del dia, per la qual cosa va anar el convidat d'honor a degustar el menú conjunt amb els altres Consells Reguladors: ‘DeMenu Denominacions d'Andalusia”, quedant gratament sorprès amb les postres a força de Xirimoia D.O. Encara que l'expectació es va disparar amb la presència en el stand de la Xirimoia amb Denominació d'Origen del seleccionador Vicente del Bosc, consumidor habitual de xirimoia, el qual va degustar i va lloar gratament les postres que el Consell Regulador li va oferir.