Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SOEX 2 Moncofa celebra su 50 aniversario

SOEX 2 Moncofa celebra el seu 50 aniversari

07/04/2014

7 d'abril de 2014

La cooperativa Soex-2 de Moncofa va celebrar aquest dissabte 29 de març el seu cinquanta aniversari. La celebració d'aquest acte va congregar a prop de 320 socis i representants d'empreses i institucions de la Comunitat. Entre els convidats van figurar el secretari Autonòmic d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, Alfredo González; l'alcalde de Moncofa, Jaime Picher; el director de la Federació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana, José Segarra i el president i director general de Anecoop Juan Safont i Joan Mir, respectivament.

Durant la celebració de l'acte es van lliurar distincions, entre uns altres al titular de la explotació més antiga, Francisco Arnau Espinós; al soci més antic, Francisco Silvestre Alemany i al soci de major edat José Ramón Alós Canos.

El Consell Rector de la cooperativa al costat del nou Secretari Autonòmic d'Agricultura, Alfredo González
El Consell Rector de la cooperativa al costat del nou Secretari Autonòmic d'Agricultura, Alfredo González.

El president de la cooperativa, Manuel Torres, va exposar que SOEX-2 àdhuc no sent una empresa que destaqui pel seu volum de facturació, ni en quilos treballats, “sí que destaca en el rànquing de solvència, en tresoreria sanejada, en rendibilitat i, sobretot, en el treball ben fet”. Tot això gràcies al treball dels socis, “que han superat nombroses dificultats deixant un exemple a seguir als seus fills i descendents. Fills que han de ser coneixedors d'on vénen i que deuen conèixer el que els seus pares i els seus avis han lluitat i el que els han llegat.”

I, finalment, va destacar que el cooperativisme és font de riquesa per a la societat, és una organització democràtica, amb gran resistència a la crisi i de la qual tots els cooperativistes han de sentir-se orgullosos.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.