Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alejo Saura y María León disfrutan con los espárragos de la I.G.P. Huétor Tájar

Alejo Saura i María León gaudeixen amb els espàrrecs de la I.G.P. Huétor Tájar

12/10/2012

12 d'octubre de 2012

El jove actor Alejo Saura, guardonat amb el Premión Unió d'Actors com a millor actor secundari en 'Àguila Vermella', i la coneguda actriu María León, guanyadora del Goya a la millor actriu revelació per 'La veu dormida' en 2012 i germana del també actor Paco León, van degustar els espàrrecs amb Indicació Geogràfica Protegida Huétor Tájar durant el Festival de Cinema celebrat en Loja (Granada).

Tots dos actors, que van poder comprovar per si mateixos les particularitats de textura, color i sabor dels espàrrecs amb I.G.P. Huétor Tájar van quedar impressionats per elles i van demostrar gran interès pel producte estavella de la zona.

foto