Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Knauf Insulation profundiza en la brecha entre el diseño y el rendimiento real de los edificios

Knauf Insulation aprofundeix en la bretxa entre el disseny i el rendiment real dels edificis

12/07/2012

12 de juliol de 2012

Construir edificis d'energia gairebé nul·la que funcionin tal com s'espera i no simplement en el disseny, és essencial per a la indústria de la construcció tant per fomentar millores d'eficiència energètica com per a l'aplicació de polítiques reguladores. Avui dia, els estudis realitzats per Knauf Insulation, així com les principals universitats, assenyalen que existeix una bretxa significativa entre el funcionament real i el rendiment dissenyat.

“La gran diferència entre el disseny i el rendiment real és inacceptable. Hem de desenvolupar la nostra capacitat per detectar el que està malament, buscar solucions i adaptar-les per fer front als problemes de rendiment dels edificis. Anant més lluny, volem assegurar-nos que tothom és conscient de la necessitat que tenim de construir les coses ben i que hi ha un gran impuls per part de tota la indústria perquè això succeeixi”, va dir Tony Robson, CEO de Knauf Insulation.

La bretxa entre el rendiment real dels edificis i el que va ser dissenyat originalment és alguna cosa que la comunitat acadèmica i científica han estat treballant durant diversos anys. Avui dia, Knauf Insulation està prenent la iniciativa per abordar aquesta qüestió des del punt de vista de la indústria. A través de la seva extensa xarxa, Knauf Insulation va organitzar l'assemblea Knauf Insulation Reality Check en la qual va convidar a experts de tot el món per debatre sobre el problema de rendiment dels edificis en conjunt.

“Ara sabem que el problema és real i no tenim por de dir-ho. Un dels elements clau d'aquest esdeveniment és el desenvolupament de coneixements entorn de la física de la construcció, un coneixement que recolzi el desenvolupament de sistemes i solucions que la cadena de la construcció necessitarà per poder construir edificis d'energia gairebé nul·la”, va dir Tony Robson.

Si el rendiment tèrmic dels edificis es converteix en un punt de venda important, assegurant que el seu rendiment real és igual al dissenyat, la situació serà crítica. Els propietaris d'edificis, els inversors i els governs han de saber que les inversions que fem s'ajusten a la realitat d'estalvi que esperen. Per a això, hem d'arribar al fons del problema i desenvolupar solucions fermes. “Knauf Insulation s'ha compromès a fer ambdues coses", va agregar Frederic Delcuve, cap de Ciències de la Construcció de Knauf Insulation.

Empreses o entitats relacionades

Knauf España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    24/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis