Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rehau presenta su nueva página web

Rehau presenta la seva nova pàgina web

07/06/2012

7 de juny de 2012

Amb l'objectiu d'avançar amb pas decidit cap al futur i ser més competitius, Rehau ha renovat la seva pàgina web i l'ha convertit en una eina pràctica i indispensable per poder conèixer tots els seus productes des de qualsevol lloc.

Per això, en www.rehau.es es presenta una estructura millorada que permet mostrar un aparador més atractiu de tots els seus productes i convertir-se, d'aquesta manera, en un instrument útil i imprescindible per a l'usuari. La web està estructurada en diferents àrees (Construcció, Automoció&Mobilitat, Disseny per a Mobles, Solucions Industrials) facilitant la localització dels productes de la signatura. També presenta una navegació senzilla per les diferents pàgines, ja que es classifiquen els sistemes per temàtiques (eficiència energètica, decoració...) de manera que en cadascuna és possible trobar les propostes que Rehau ofereix en aquest camp.

Nova pàgina web de Rehau
Nova pàgina web de Rehau.
Per fer-la més atractiva visualment, en l'home es destaquen amb fotografies algunes de les seves novetats de manera que la web es converteix en un instrument dinàmic que va canviant a mesura que es produeixen nous llançaments. A més, també destaca l'apartat de notícies on s'informa sobre els comunicats relacionats amb la signatura com a jornades tècniques, premis, col·laboracions, entre uns altres.

La nova web de Rehau és una nova plataforma on trobar la informació necessària d'una forma intuïtiva i amb un llenguatge totalment visual que proporciona una navegació àgil i senzilla. A més, la web també ofereix la possibilitat de descarregar-se els diferents fullets, tant a la zona de descàrregues com en la fitxa tècnica del producte, i disposa d'un àrea de premsa on trobar totes les novetats enviades als mitjans de comunicació.

Rehau ha realitzat una ferma aposta per la comunicació 2.0. Gràcies al cercador superior, els usuaris podran localitzar d'una forma ràpida i senzilla els productes que desitgin.

A més, compta amb el portal per a clients des d'on podran accedir a una informació més tècnica dels productes, consultar tarifes, realitzar comandes i controlar-los mitjançant el seu seguiment així com subscriure's al butlletí per rebre totes les seves novetats.

I per informar a l'usuari final dels beneficis i avantatges d'instal·lar sistemes Rehau en la seva llar, també s'està treballant en un portal B&C que s'estableix com un canal directe de comunicació amb el consumidor.

Empreses o entitats relacionades

Industrias Rehau, S.A. - Sede Central

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis