Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El II Congreso Español de Domótica tendrá lugar en Madrid el 30 y 31 de mayo

L'II Congrés Español de Domòtica tindrà lloc a Madrid el 30 i 31 de maig

04/05/2012

4 de maig de 2012

El Congrés Español de Domòtica organitzat per la Associació Espanyola de Domòtica, se celebrarà en el Saló d'Actes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de la Universitat Politècnica de Madrid, els proper dies 30 i 31 de maig de 2012.

L'objectiu del CED2012 és impulsar el mercat espanyol de domòtica. Una trobada del sector amb els seus clients per presentar les últimes tendències i mostrar els beneficis d'instal·lar domòtica en habitatges i edificis. Una ocasió única per analitzar amb experts d'altres disciplines com créixer junts i una excel·lent oportunitat d'establir un diàleg amb els responsables de l'Administració i traslladar-los en termes d'eficiència, qualitat de vida i rendibilitat, els avantatges de fomentar la incorporació de sistemes de control i automatització.

El CED2012 anirà més enllà de la tecnologia. El valor que aporta la domòtica a l'edificació no és la tecnologia en si mateixa, sinó les funcionalitats que ofereixen els sistemes. Per arribar a l'usuari final i que la integració de domòtica en habitatges i edificis es popularitzi i sigui imprescindible en la vida de les persones, es parlarà de funcionalitats, serveis i benestar, perquè la domòtica no és difícil, la domòtica facilita.

El valor que aporta la domòtica al prescriptor tant en l'àmbit residencial com en el terciari, és un valor que avança cap al progrés. Estem immersos en un escenari en el qual convergeix el desenvolupament de la implantació dels comptadors, les xarxes i les ciutats intel·ligents i també el vehicle elèctric, i cal analitzar i crear sinergies aprofitant l'impuls de les Directives Europees que fomenten un escenari òptim per a la instal·lació de domòtica i inmótica.

El CED2012 mostrarà al prescriptor i a tots els interessats, les oportunitats de negoci que ofereix l'actual escenari que obliga a habitatges i edificis a actualitzar-se per donar resposta a les necessitats de les persones d'estalviar energia, comunicar-se, augmentar la seva seguretat, el seu confort i en definitiva, la seva felicitat.

En el CED2012 es lliurarà la IV edició dels Premis a la millor instal·lació domòtica i inmótica de la Comunitat de Madrid. Els premis són una iniciativa de la Direcció general d'Indústria, Energia i Mines de la Conselleria d'Economia i Hisenda de la Comunitat de Madrid.

Aquesta quarta edició suposa un reconeixement i suport a les actuacions encaminades a aconseguir la millora i innovació tecnològica en els habitatges i edificis de la Comunitat de Madrid, a fi d'aconseguir que les llars i edificis es dotin de les més avances tecnologies que contribueixin a l'estalvi i eficiència energètica i amb instal·lacions més confortables i segures, i que això repercuteixi en el desenvolupament econòmic i social. Pretenen a més, potenciar la conscienciació social sobre l'ús de la domòtica i la inmótica en habitatges i edificis, i amb això, que es millori la qualitat de vida dels ciutadans.

El lliurament de premis l'oficiarà Carlos López Jimeno, director general d'Indústria, Energia i Mines de la Comunitat de Madrid i tindrà lloc el dimecres 30 de maig.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis