Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tile of Spain participa en la feria estadounidense Coverings

Tile of Spain participa en la fira nord-americana Coverings

16/04/2012

16 d'abril de 2012

Del 17 al 20 d'abril se celebrarà a la ciutat nord-americana d'Orlando (Florida) la fira de recobriments Coverings. En aquesta ocasió, l'expedició d'empreses espanyoles fabricadores de ceràmica serà de 28 participants, superant lleugerament la participació de l'anterior edició, celebrada a Las Vegas.

Coverings és la principal fira de revestiments pétreos i ceràmics d'Estats Units, comprat que és, en aquests moments, el novè en importància per a la ceràmica espanyola a nivell internacional. La participació espanyola es trobarà agrupada en el Pavelló Oficial que porta organitzant l'Institut de Comerç Exterior (ICEX) ininterrompudament des de 1988 i que ha convertit a aquesta cita en una de les principals accions que organitza l'entitat en el marc del Pla Sectorial del Taulell. Com és habitual, les empreses azulejeras copen el Pavelló Oficial sent la participació sectorial més nombrosa del mateix. Aquest any, el Pavelló Oficial ho componen un total de 42 empreses, de les quals 28 són empreses azulejeras.

Tile of Spain
Tile of Spain.
Durant el certamen se seguirà promocionant el producte espanyol sota l'eslògan ‘Yes, we choose Spanish Ceramic’. Aquesta campanya, presentada en 2010, està basada en els atributs diferencials de la ceràmica espanyola que són ecologia, disseny, innovació i tecnologia; uns valors amb els quals cada vegada s'identifica més al producte espanyol al mercat nord-americà.

A més, dins de l'estratègia de promoció de Tile of Spain a Estats Units, es difondrà un catàleg amb principals novetats de les empreses presents en la fira, s'organitzaran diversos seminaris i cursos de formació dirigits a arquitectes, interioristas, dissenyadors, distribuïdors, contractistes i instal·ladors nord-americans, i se celebrarà d'una roda de premsa internacional.

Malgrat que en els últims anys, les compres de producte espanyol al mercat americà han sofert un descens; actualment s'han estabilitzat, situant-se com a novè mercat en importància per a les exportacions del nostre país. Les vendes a EUA en 2011 van aconseguir els 65,3 milions d'euros, la qual cosa va suposar un 1,1% més que en 2010.

Destacar que el camí per créixer del sector a EUA es troba en aquells nínxols de mercat que no s'enfronten a una situació de recessió (gamma alta en canal minorista, construcció comercial a través de dissenyadors i arquitectes); un espectre del mercat en el qual, per qualitat, disseny i qualitats tècniques, s'ha de trobar la ceràmica espanyola.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Azulejos y Pavimentos Cerámicos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMAAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis