Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Renovación del prestigioso hotel sevillano Alfonso XIII
L'eficiència energètica, el confort acústic i la protecció enfront del foc han estat primordials en els sistemes d'aïllament de l'hotel

Renovació del prestigiós hotel sevillà Alfonso XIII

Redacció Interempresas30/03/2012

30 de març de 2012

Knauf Insulation ha participat amb les seves solucions constructives en la reforma del luxós Hotel Alfonso XIII a Sevilla, considerat un dels més prestigiosos d'Espanya i dissenyat per ser un dels millors del món.

Construït per l'arquitecte José Espiau i Muñoz, el passat 13 de març l'històric hotel sevillà Alfonso XIII va tornar a obrir les seves portes després de les obres de rehabilitació dutes a terme en els últims mesos, 84 anys després de la seva primera inauguració.

Vista exterior de l'Hotel Alfonso XIII a Sevilla
Vista exterior de l'Hotel Alfonso XIII a Sevilla.

En les obres de renovació s'ha apostat per la incorporació d'innovadors materials, no només per millorar la seva estètica, sinó també per aconseguir el concepte de construcció sostenible que es perseguia. Per a això, han posat especial atenció en l'elecció dels materials que ho integraven i en les solucions constructives més respectuoses amb el medi ambient.

Per dur a terme el sistema d'aïllament de l'Hotel Alfonso XIII han confiant en Knauf Insulation per cobrir les necessitats d'aquest exigent projecte.

L'empresa Descasur, empresa instal·ladora de sistemes Knauf Insulation, ha realitzat la instal·lació de més de 2.000 m² de panells Ultracoustic 7, que es van col·locar en divisions interiors de l'edifici i en sostres continus tallafocs.

Ultracoustic 7 és un panell de Llana Mineral aglomerada amb resines, incombustible, aïllant tèrmic i acústic, dimensionalmente estable i inalterable en el temps.

Aconseguir un òptim sistema d'aïllament i protecció enfront del foc era una de les prioritats a l'Hotel Alfonso XIII per garantir el confort a les seves habitacions i la comoditat dels seus hostes. Ultracoustic va ser triat per la seva gran capacitat fonoabsorbente, ja que assegura un excel·lent aïllament acústic en tots els seus camps d'aplicació: en mitgeres i divisions interiors, en falsos sostres absorbents o en sòls flotants.

Ultracoustic 7
Ultracoustic 7.
L'empresa Descasur, empresa instal·ladora de sistemes Knauf Insulation, ha emprat més de 2.000 m² de panells Ultracoustic 7 en aquest hotel

Per a aquest emblemàtic i luxós hotel era necessari, no només assegurar l'aïllament acústic i la protecció enfront del foc que requereix el CTE DB-HR, sinó posseir unes prestacions molt superiors a les exigides, concordes amb els serveis, les instal·lacions i el prestigi de l'hotel.

No és la primera vegada que per a la realització d'un projecte constructiu hoteler de gran magnitud han confiat en Knauf Insulation. En la construcció de l'Hotel Jumeriah a Mallorca, catalogat com 7 estels, també es van utilitzar productes de Knauf Insulation per cobrir les necessitats que requeria en estalvi energètic, aïllament acústic i protecció enfront del foc.

L'Hotel Alfonso XIII es va inaugurar fa més de 80 anys
L'Hotel Alfonso XIII es va inaugurar fa més de 80 anys.

Knauf Insulation es reafirma així, com a referent en el sector de l'aïllament amb les seves solucions constructives, no només en els projectes de nova construcció, sinó fent un pas avanci en la lluita per l'eficiència energètica i la protecció enfront del foc en projectes emblemàtics, com era el cas de la restauració i modernització de l'emblemàtic Hotel Alfonso XIII.

Knauf Insulation a Espanya

Al nostre país, Knauf Insulation ofereix solucions ecoeficients en aïllaments termoacústicos contra la calor, el fred i el soroll, en favor del confort, l'estalvi energètic i la qualitat de vida en l'habitatge així com en edificacions de caràcter industrial i comercial. Els productes comercialitzats a Espanya estan concebuts per complir la normativa vigent, superant folgadament les exigències del Codi Tècnic d'Edificació. Així mateix, les solucions acústiques han estat assajades i certificades en laboratoris acreditats per ENAC (Entitat Nacional d'Acreditació). Es tracta de productes d'alta qualitat, versàtils i ergonòmics que ofereixen una resposta àgil i exhaustiva a qualsevol necessitat, tant en obra nova com en rehabilitació, en petites instal·lacions i en grans projectes.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis