Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Valoración positiva de las empresas españolas que participaron en la feria Ideobain e Interclima+Elec

Valoració positiva de les empreses espanyoles que van participar en la fira Ideobain i Interclima+Elec

23/03/2012

23 de març de 2012

La Associació Espanyola de Fabricants d'Equipament per a Bany (Aseban), amb seu a València i que forma part d'Arvet (Agrupació d'Exportadors) i de Feban (Federació Espanyola d'Associacions de Fabricants d'Equipament per al Bany), fa una valoració positiva de la participació espanyola d'empreses del sector del bany en la Fira Ideobain i Interclima+Elec que es va celebrar a París el passat mes de febrer.

En total van participar 11 empreses espanyoles coordinades per Aseban. La valoració que han realitzat la majoria d'elles ha estat positiva, especialment aquelles que ja compten amb una xarxa de vendes consolidada a França ja que aquest és un certamen enfocat al mercat local francès.

D'altra banda, cal ressaltar que França és la primera destinació de les exportacions del sector d'equipament per a bany de les empreses espanyoles, on en 2011 es va aconseguir la xifra de 88.568.990 euros, xifra que suposa un augment pel que fa a l'any 2010 del 4,4%.

Javier Andrés, president d'Aseban destaca que “l'afluència de públic a aquesta fira va ser nombrosa en els dies centrals de celebració. La imatge dels stands de les empreses va estar molt cuidada i va comptar amb la presència dels principals referents internacionals del sector. Des d'Aseban considerem és una cita ineludible per a aquest mercat i que sigui biennal la fa atractiva”.

Les 11 empreses espanyoles del bany que van acudir a la fira ho van fer baix la marca paraigua Spainbath, activitat que forma part del Pla de Promoció Exterior per 2012 i que compta amb el suport econòmic d'Icex (Institut Español de Comerç Exterior).

Aseban va comptar amb un stand informatiu per promocionar, entre els visitants professionals, les empreses espanyoles participants en tots dos certàmens. També va servir de punt de suport i informació per a les empreses espanyoles participants.

Les empreses espanyoles que van participar en Ideobain van ser les següents: Estoli, S.A; Indústries Ramón Soler, S.A; MC Bath; Mesquita Mobles de Bany, S.L; Mobles Jumar, S.L. i Vidaliny, S.L.

I les empreses que van participar en Interclima+Elec: Arc, S.L; Domusa Calefacció S.coop; Lapesa; Negarra, S.A; Zennio Avanç i Tecnologia, S.L.

Fira Ideobain i Interclima+Elec
Fira Ideobain i Interclima+Elec.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis