Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La rehabilitación asume más peso en el sector de la domótica

La rehabilitació assumeix més pes en el sector de la domòtica

23/12/2011

23 de desembre de 2011

Segons l'últim estudi de l'Associació Espanyola de Domòtica (Cedom) denominat ‘Tendències del mercat espanyol de domòtica i inmótica’, la facturació d'aquest sector a Espanya durant el 2010 es va situar en 144,4 milions d'euros, una xifra que contempla tot el procés del cicle de venda, inclosa la instal·lació, i fa referència al sector residencial i petit-mitjà terciari.

La facturació, que va caure en 2009 un 22%, va esmorteir així el seu descens durant el 2010 fins a un 12%. Pel 2011 s'estima que la baixada s'ha suavitzat encara més i fins i tot s'apunta a un decreixement proper a zero.

Davant la situació del mercat d'obra nova, el sector establert fins ara en habitatge nou està redirigint la seva activitat cap a la rehabilitació i el petit i mitjà terciari. En 2010, el percentatge de domòtica dirigida a obra nova ha passat al 64%, enfront del 85% de fa sis anys. El 46% de la domòtica que s'està instal·lant en el sector residencial, està destinat a la rehabilitació.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis