Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dictator instala cierrapuertas Dictamat 50 en los cruceros de la Holland-America-Line

Dictator instal tancaportes Dictamat 50 en els creuers de la Holland-America-line

26/01/2011

26 gener 2011

Dictamat 50 , la nova versió compacta de l'accionament per a portes d' dictator, és l'encarregat de tancar les portes corredisses en els creuers de la Holland-America-Line, en els accessos de les cabines de luxe a la coberta. La companyia ha triat aquest dispositiu de tancament després de valorar els seus avantatges: Dictamat 50 no necessita de connexió elèctrica, cosa que facilita el muntatge, elimina les despeses addicionals del seu ús diari, és una solució més econòmica respecte a dispositius de motor i garanteix el seu funcionament fins i tot en situacions d'emergència per fallada de corrent elèctric.

Ideal també per a reformes, la seva construcció mecànica evita el molest soroll d'un accionament de porta.

Pel que fa a la velocitat de tancament, aquesta es pot ajustar amb precisió, el que permet adaptar individualment a cada porta.
Tots els components es poden fabricar completament en materials inoxidables (en els creuers, les parts metàl·liques són d'acer inoxidable AISI 316).

Així mateix, i segons els requeriments, Dictamat 50 es pot lliurar com a unitat compacta o sistema modular. Així, es pot dissenyar una solució adequada i atractiva fins i tot quan hi ha poc espai disponible (per exemple sota el carenat del sistema de guia, com en el cas dels creuers).

Alguns exemples de les moltes aplicacions possibles del Dictamat 50...
Alguns exemples de les moltes aplicacions possibles del Dictamat 50, entre les quals hi ha portes de cambres frigorífiques o altres quarts on podria haver pèrdues d'energia.

Per a la seva implantació dictator ha 'viatjat' amb el fabricant de les portes dissenyant junts tots els detalls del sistema (porta corredissa, sistema de guia i Dictamat 50). Però a més de lliurar el producte l'empresa presta un suport actiu als seus clients, des de la planificació fins a l'execució.

Dictamat 50 està també indicat per prestar servei en diferents llocs com hospitals, residències d'avis i altres institucions públiques, on s'aprecia el baix nivell sonor de l'accionament. Són llocs on es prefereixen cada vegada més les portes corredisses perquè no necessiten molt espai i ofereixen obertures de pas amples, sense bloquejar els passadissos ni donar cops. En canvi, les portes corredisses equipades amb el Dictamat 50 s'obren fàcilment amb la mà i es tanquen per si soles de manera suau i silenciosa. Si a més es munta un temporitzador mecànic dictator, la porta corredissa es manté oberta uns 25 segons abans d'iniciar el tancament. Això permet, per exemple, empènyer una llitera i passar per la porta sense mantenir oberta a mà.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis