Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Incremento en la producción de tubos de plástico

Increment en la producció de tubs de plàstic

05/02/2009

5 febrer 2009

En línia amb el creixement registrat el 2007, el 2008 la indústria alemanya de canonades i tubs de plàstic va tancar l'any amb un increment en la producció. Segons recollia l'Associació de Tubs de Plàstic (Kunststoffrohrverband - KRV) en el seu informe anual, el 2007 la indústria de canonades de plàstic va aconseguir un major increment en la producció que la indústria alemanya de la fabricació de plàstics en el seu conjunt. Les principals raons de la bona marxa del sector van ser l'exportació i la marcada tendència ascendent en la indústria de la construcció, on la substitució d'altres materials pel plàstic en la fabricació de canonades està sent clau.

En els darrers 50 anys, la indústria de canonades de plàstic ha obtingut un gran èxit. Actualment les canonades i els tubs d'aquest material s'utilitzen en totes les àrees d'aplicació on es requereixin sistemes de canonades, com ara claveguerams, aigua potable, protecció de cables i gas. El 2008 els fabricants es van veure afectats per l'increment de preus de les matèries primeres. Segons la KRV, en particular els preus del polipropilè (PP) i del polietilè (PE) van ascendir considerablement durant el transcurs d'any. Només va ser possible traslladar aquest increment del preu de la matèria primera a un nombre limitat de clients. En termes de volum, l'increment el 2008 va ser inferior a 2007. Tal i com va apuntar Elmar Löckenhoff, director general de l'associació KRV, abans de conèixer les dades definitives, "malgrat tot esperem un increment de les vendes de prop del 3,5 per cent a Alemanya el 2008".

El 2007 en el seu conjunt, la indústria alemanya va obtenir bons resultats. Gairebé tots els sectors van aconseguir incrementar la producció. El consum de plàstic i la producció de plàstic a Alemanya també van millorar. Segons apunta PlaticsEurope, el 2007, amb un volum de més de 20 milions de tones, els fabricants alemanys de plàstic van aconseguir nivells de producció rècord. Mentre que el volum de la producció va augmentar un 2,8 per cent comparat amb l'any anterior, el consum de plàstic a Alemanya va créixer un 2,3 per cent.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis