Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Linden Comansa en la construcción de un edificio emblemático en Dublín

Linden COMANSA en la construcció d'un edifici emblemàtic a Dublín

27/01/2009

27 gener 2009

Tres grues de Linden COMANSA participen en la construcció del nou Centre Nacional de Convencions d'Irlanda, dissenyat per l'arquitecte Kevin Roche, vencedor del premi Pritzker, 'el Nobel d'Arquitectura'.

Concretament, l'empresa Stafford Tower Cranes, distribuïdor a Irlanda de Linden COMANSA, ha subministrat tres grues 'flat-top' del fabricant espanyol per a la construcció del Centre Nacional de Convencions irlandès. Les tres grues, del model 21 LC 290, porten treballant des de 2007 en aquesta obra, en la qual romandran fins a finals de primavera, encara que el centre no s'inaugurarà fins al 2010.

Irlanda vol que aquest recinte sigui un centre de referència a nivell internacional i un dels seus punts clau del seu desenvolupament turístic i...
Irlanda vol que aquest recinte sigui un centre de referència a nivell internacional i un dels seus punts clau del seu desenvolupament turístic i econòmic dels propers anys.

El Centre Nacional de Convencions ha estat dissenyat per Kevin Roche, un dels arquitectes irlandesos de major rellevància internacional, guardonat amb el Premi Pritzker, el més prestigiós de l'Arquitectura. Entre les obres més destacades de Roche, considerat un dels millors arquitectes del vidre, destaca el Museu d'Art Modern de Nova York (MoMA).

Aquest recinte, cridat a ser un centre de referència a nivell internacional, comptarà amb 4.500 metres quadrats d'espais multiusos, 22 salons i un auditori amb capacitat per a 2.000 assistents.

Aquest emblemàtic edifici està sent construït en els cèntrics molls 'Spencer Docks', molt a prop del vaixell 'Jeanie Johnston', un dels principals centres turístics de la capital. Es tracta d'una rèplica d'un vaixell fabricat al Quebec el 1847 que va portar a centenars d'emigrants irlandesos fins EUA i Canadà durant la 'nambruna de la patata' a mitjans del segle XIX.

Durant l'últim any, Stafford Tower Cranes ha expandit les seves activitats més enllà de les fronteres d'Irlanda i ha format una aliança d'empreses a Dubai (Emirats Àrabs), on també és distribuïdor oficial de grues Linden COMANSA, i on té plans de continuar seva expansió internacional en el futur.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMAAsefaveRebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis