Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BigMat afianza su acuerdo con Bricor y potencia su presencia en Portugal
Madrid torna a acollir amb èxit el BigMat Day

BigMat aferma el seu acord amb Bricor i potencia la seva presència a Portugal

David Muñoz26/05/2014

El BigMat Day 2014, celebrat els dies 21 i 22 de maig en els exteriors del magatzem que la companyia té en el Bricor de Xanadú (Arroyomolinos-Madrid), ha estat un dels més importants dins de la trajectòria empresarial de la companyia, la central de materials de construcció de referència en el sector. BigMat ha celebrat aquest any la seva fira de caràcter privat immersa en un procés de canvi i amb importants estratègies en marxa.

Conservant l'esperit que ha propiciat que any rere any el BigMat Day, la major fira de caràcter privat de la Península Ibèrica en el sector de la construcció, rebi milers de visitants, aquest any BigMat va voler ressaltar la importància que té per a la companyia l'acord que ha aconseguit recentment amb Bricor, celebrant aquesta edició en les instal·lacions que la divisió de ferreteria, bricolatge i jardineria d'El Corte Inglés, té al Centre Comercial Xanadú, en Arroyomolinos (Madrid).

En virtut d'aquest acord, els Bricor podran explicar a partir d'ara amb un espai BigMat on es comercialitzi una àmplia gamma de materials de construcció a un preu molt competitiu.

D'esquerra a dreta...

D'esquerra a dreta: Francisco Moreno, conseller delegat de BigMat, Lorenzo de la Vila, president de BigMat, i Jesús Mª Prieto, director general de BigMat.

“Aquest és el primer punt de venda que sorgeix després de l'acord entre BigMat i Bricor, però esperem poder obrir molts més durant els propers mesos. La relació entre ambdues empreses està abocada a l'èxit i de fet, les primeres anàlisis estan sent molt positius. Es tracta d'un acord rendible per a ambdues companyies que han sabut unir els seus respectius prestigis”, assenyalava en roda de premsa Lorenzo de la Vila, president de BigMat.

La companyia, que va iniciar la seva activitat en la Península Ibèrica l'any 1997, compte ja amb prop de 180 socis, 270 punts de venda i més d'1,5 milions de metres quadrats de superfície de venda. Està present en totes les Comunitats Autònomes i a Portugal (a més d'en altres països europeus com França, Txecoslovàquia, Bèlgica i Itàlia). Precisament una de les seves més importants estratègies passa actualment per potenciar la seva presència a Portugal. “Estem aconseguint en aquell país l'adhesió de nous socis i les perspectives de negoci al país lusità són molt importants. Ens uneixen grans llaços geogràfics i culturals, i estem fent una forta inversió en Màrqueting i Comunicació”, afegia Lorenzo de la Vila.

BigMat Day 2014

BigMat Day 2014.

Una trobada amb el sector

El BigMat Day es consolida com una trobada on generar negoci, però a més, com indicava el president de la companyia a Espanya, es tracta d'un gran aparador per a les empreses en les quals presentar les seves últimes novetats, fer demostracions en viu i compartir sensacions i opinions sobre el mercat amb altres professionals del sector.

En aquest sentit, l'edició d'aquest any també va comptar amb novetats interessants com les ‘Xerrades sobre Arquitectura’, en les quals van intervenir ponents destacats com Emilio Tuñón i Héctor Fernández Elorza, guanyadors dels Premis BigMat, i Jesús Aparicio, president del Jurado d'aquests prestigiosos guardons.

Com és també habitual va haver-hi espai per a demostracions en directe de signatures destacades en el sector, per a diversos sorteigs i per a diferents activitats lúdiques, com una exhibició de ciclocròs a càrrec de Dani Mengis.

BigMat Day 2014

BigMat Day 2014.

Ajust a la nova realitat del mercat

Davant la forta caiguda que ve sofrint el sector de la construcció durant els últims anys, BigMat ve apostant fort per l'únic mercat que ve mostrant en aquest temps una mica de dinamisme: la rehabilitació i la reforma. “Dins de la difícil situació que travessa el sector, amb grans caigudes sobretot en obra nova, estem apreciant en aquests últims temps un repunt de la necessitat de solucions per a reforma, tant del professional com del client final. Per això, estem treballant per aconseguir un acostament cada vegada major al client i d'aquesta forma conèixer les seves necessitats i donar les respostes adequades”, assenyalava Francisco Moreno, conseller delegat de BigMat.

Davant una competència que "cada vegada estreny més forta", des de BigMat es conclou que seguiran treballant per mantenir la senda de creixement que ve seguint durant els últims anys i per millorar la seva relació amb els clients.

Any rere any, les xifres de visitants i volum de negoci superen les d'edicions anteriors. El BigMatDay 2014 ha rebut un total de 7.600 visitants i s'han mogut entorn dels 6,6 milions de €.

El BigMaDay és també punt de xerrada, intercanvi d'impressió i informació, i escenari de tendències del que ‘es porta’ i proposen les signatures més rellevants. Grohe, per exemple, va presentar una àmplia gamma de productes com la dutxa Euphoria System amb termòstat, la innovadora aixeteria de cuina tàctil Minta Touch, les teleduchas Power & Soul amb múltiples dolls i el sistema per a sanitari suspès Rapid SL amb pulsadores ecològics de dobles carrega para WC.

En el stand de Compo va poder veure's l'innovador concepte de ‘store in store’ Optima. Es tracta d'un lineal de venda global en forma d'arbre, perfectament ordenat, on el client pot adquirir substrats, fertilitzants i productes de protecció de plantes.

Els materials de construcció són el senyal d'identitat BigMat. En aquest sentit cal destacar la presència de L'Escandella, que llança els nous colors per als seus formats de Teula Mixta i Teula Plana. Borgoña és el color per a Teula Mixta que es caracteritza pels matisos del vermell fosc amb variants porpres. Respecte a la teula Plana, L'Escandella llança dos nous colors que amplien de forma significativa la seva gamma cromàtica: Caramel i Ambre.

Altra de les marques de referència, Va muntar Pintures, ha presentat en el BigMatDay la seva marca Cromotech by Va muntar que inclou un impermeabilizante vertical, un antigoteras transitable, esmalt sintètic per a interior i exterior aplicable en fusta i metall, etc.

El grup Grespanaria Portugal comença la seva marxa professional en BigMat amb la Sèrie Subway, un porcelánico tècnic (pertanyent a la marca Margres del grup) inspirat en el micro ciment, ideal per a espais privats i públics amb formats de fins a 90 x 90 cm. Pel que fa a porcelánico esmaltat, la seriï Fusió (de la marca Lovetiles del grup) reprodueix la calidesa de la fusta. La Sèrie Loft (també d'aquesta marca) en pasta blanca, emula amb gran perfecció el ciment encofrat.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis