Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ‘Genwec by Genebre’ expone en la 25ª edición de la feria Issa Interclean

‘Genwec by Genebre’ exposa en la 25ª edició de la fira Issa Interclean

08/05/2014

8 de maig de 2014

Genwec està participant en la 25ª edició de la fira Issa Interclean, que se celebra en Ámsterdam fins al 9 de maig. Amb aquesta participació es consolida la presentació oficial de la companyia Genwec al mercat internacional.

Una presència destacada en el stand té la gamma d'assecadors de mà de World Dryer, muntinacional americana amb qui Genwec va signar un acord el passat mes d'agost en virtut del com Genwec es converteix en distribuïdor en exclusiva dels seus productes per a Europa i Rússia.

Stand de Genwec en la fira Issa Interclean
Stand de Genwec en la fira Issa Interclean.
Genwec neix amb la intenció de ser “capdavantera i referent en el sector d'equipaments de bany per a col·lectivitats”, aportant solucions integrals a partir de productes d'innovador disseny i altes prestacions.

Genwec dissenya, desenvolupa i comercialitza una àmplia gamma de productes en acer inoxidable i altres materials, combinant qualitat/durabilitat amb les tendències més actuals que demanda el mercat i d'aquesta forma, aportar solucions integrals per a la higiene i el confort dels usuaris, complint rigorosament els criteris d'homologació i control que marca la ISO 9001:2000.

Disposa d'una completa gamma de productes: assecadors de mans, assecadors de pèl, dispensadores de paper, dispensadores de sabó, accessoris de bany, papereres, cambiadores, sanitaris d'acer inoxidable, mobles compactes inoxidables, fonts d'aigua, ajudes tècniques a la mobilitat, lavaojos i dutxes d'emergència, aixeteria temporitzada i exterminadores d'insectes.

Empreses o entitats relacionades

Genebre, S.A.
Genebre, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAPiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis