Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Placostic amplía su gama con nuevos envases y soluciones para la reforma y rehabilitación de interiores

Placostic amplia la seva gamma amb nous envasos i solucions per a la reforma i rehabilitació d'interiors

24/04/2014

25 d'abril de 2014

Placostic Bàner de Saint-Gobain Placo
Placostic Bàner de Saint-Gobain Placo.

Saint Gobain Placo amplia la seva gamma de productes Placostic per a la reparació, rehabilitació i preparació de parets i superfícies d'interiors i exteriors per a la seva posterior decoració i pintura.

Placostic presenta novetats en format, noves solucions i preus. Respecte al format, s'incorporen envasos més petits (de 330 Gr, 1,5 Kg i 1 L), per donar resposta a aquells usuaris que necessitin menor quantitat de producte per a la seva reforma.

I respecte a les noves solucions, es presenten; Placostic Renovació 8 h, Placostic Renovall i Placostic Universal i Ceràmic. Les principals novetats de producte són:

  •  Placostic Renovació 8 h es presenta en sacs de 15 quilos i està especialment dissenyat per a reformes que exigeixin multitareas. El producte es prepara en arribar a l'obra, s'aplica durant el matí o tarda i l'endemà s'aplica la 2ª capa.
  •  Placostic Renovall és un producte en envasos d'1 litre, que permet emplenar forats, esquerdes i trobades entre diferents materials fins a 3 centímetres per capa. No necessita escatat, és elàstic i es pot aplicar sobre fusta, placa de guix laminat, arrebossat d'envans, obra de paleta, formigó cel·lular, ciment i pedra.
  •  Placostic Universal i Ceràmic se serveix en galledes de 5 quilos i es pot usar en superfícies interiors, exteriors i ceràmiques. És un material de gran adherència i alta resistència a impactes. Es pot aplicar sobre materials de ceràmica revestits amb ciment, formigó i és molt adaptable a petits treballs de renovació.

La gamma Placostic 2014 està formada per 9 diferents productes i 13 articles, que es diferencien pel tipus de color de l'envasament. Aquesta condició permet a l'usuari professional o particular identificar fàcilment l'ús pel qual producte ha estat dissenyat, independentment de si es compra en sac o galleda.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis