Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Knauf Insulation colabora en el proyecto Retrokit con un sistema Etics

Knauf Insulation col·labora en el projecte Retrokit amb un sistema Etics

24/02/2014

24 de febrer de 2014

Knauf Insulation
Knauf Insulation.

Knauf Insulation, en el seu compromís per millorar l'eficiència dels edificis de la Unió Europea, està col·laborant en el projecte Retrokit, que consisteix en la rehabilitació integral d'edificis d'habitatges construïts entre els anys 50 i 70 a Europa.

Aquest projecte ha comptat amb la participació de José Luís López, arquitecte de l'estudi d'arquitectura Crea que, segons ha comentat, està utilitzant Llana Mineral de Knauf Insulation per millorar l'envolupant i el condicionament tèrmic d'alta eficiència a l'edifici de la Comunitat de Madrid inclòs en el projecte.

José Luís López destaca que “l'elecció del sistema Etics es fonamenta que és l'única manera d'aïllar un edifici sense disminuir la superfície útil dels habitatges”, segons l'arquitecte els tres punts clau, per a l'elecció de la Llana Mineral FKD-S-C1 de Knauf Insulation, van anar “el seu gran aïllament acústic de l'exterior, la transpirabilidad de la façana que evita possibles condensacions i el seu gran comportament enfront del foc”.

També assenyala que gràcies a les característiques dels panells de la Llana Mineral FKD-S-C1 per ETICS de Knauf Insulation, es resolien els ponts tèrmics, alhora que es millorava l'estètica de l'edifici amb uns costos assumibles per l'administració i els veïns.

En la rehabilitació de l'envolupant de l'edifici, Knauf Insulation està treballant juntament amb l'empresa STO en la instal·lació del sistema ETICS, en la qual s'han utilitzat 700 m² de Llana Mineral (FKD-S-C1) de Knauf Insulation de 80 mm d'espessor.

Aquests panells de Llana Mineral FKD-S-C1 per Etics de Knauf Insulation disminueixen la transmitància tèrmica O de les façanes i aporten un important estalvi d'energia tant a l'estiu com a l'hivern, garantint la mínima transferència de calor entre l'exterior i l'interior de l'edifici. Gràcies a la reducció de la transmitància, el consum d'energia per aconseguir la temperatura desitjada a l'interior dels habitatges es redueix considerablement.

Durant els quatre anys que dura el projecte Retrokit, iniciat en el 2012, s'invertiran 10 milions d'euros, la major part d'ells finançats per la Unió Europea. Actualment el projecte s'està realitzant en tres edificis pilot a les ciutats de Madrid, l'Haia i Frankfurt.

En l'edifico de Madrid, el projecte està coordinat per l'Empresa Municipal de l'Habitatge i Sòl de la Comunitat de Madrid (EMVS) i compta amb la col·laboració de l'organització internacional WWF (World Wildlife Fund) dins del seu projecte ‘Millora l'Energia en la teva Comunitat’.
El projecte Retrokit va ser creat amb la finalitat d'aconseguir millorar les condicions dels edificis europeus mitjançant rehabilitacions que redueixin els costos en mesures d'eficiència, obra i temps d'execució.

Empreses o entitats relacionades

Knauf España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextAsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis