Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Fundación Enzo Hruby colabora con Samsung Techwin para mejorar la seguridad de la Catedral de Milán
Totes les càmeres porten integrats LED infrarojos de visió nocturna, amb el que no es va haver de modificar la il·luminació ni de l'àrea perimetral ni de les terrasses

La Fundació Enzo Hruby col·labora amb Samsung Techwin per millorar la seguretat de la Catedral de Milà

Redacció Interempresas21/02/2014

La Catedral de Milà, que des de fa més de sis segles gaudeix de prestigi internacional per comptar amb algunes de les millors obres mestres d'arquitectura i escultura, és un autèntic símbol de la ciutat de Milà. Arran d'un incident de seguretat ocorregut al juliol de 2013, es va posar de manifest la necessitat d'actualitzar els sistemes de seguretat de la catedral. La Fundació Enzo Hruby, una de les institucions més importants a Itàlia i Europa en temes de protecció de llegats històrics i artístics, juntament amb la divisió de seguretat professional de Samsung Techwin, es van posar a la feina per oferir la tecnologia més avançada en videovigilancia en aquest prestigiós projecte.

La Catedral de Milà

La Catedral de Milà.

Segons va comentar Carlo Hruby, vicepresident de la Fundació Enzo Hruby, "Estem molt contents de poder col·laborar d'una forma tan concreta amb la nostra ciutat en un projecte que combina la protecció d'un llegat cultural únic i un símbol de Milà". "En aquest projecte supervisem una gran zona de la ciutat, la protecció de la qual redunda en benefici dels ciutadans i els turistes, aportant-los tranquil·litat. Actualment, la seguretat per videovigilancia és un dels sectors en més ràpid creixement i, en aquest projecte, que és un excel·lent exemple de la perfecta col·laboració entre els sectors públic i privat, s'han posat en funcionament algunes de les tecnologies més noves, que aporten instruments insubstituïbles a la policia per ajudar-los en la feina de casa".

"Aquest projecte ens ha permès usar les solucions més avantguardistes per protegir aquest entorn tan estimat per tots i cadascun dels ciutadans i visitants de Milà", va afirmar Fabio Andreoni, Italy country manager per Samsung Techwin. "Ens alegra especialment poder mostrar com la tecnologia, usada de forma efectiva, pugues realment ajudar al fet que les autoritats realitzin el seu treball amb major eficiència i, en termes amplis, contribuir a millorar la qualitat de vida d'els qui viuen a Milà. És solament una peça d'un trencaclosques més complex, però si aconseguir que la Piazza del Duomo sigui un lloc més segur ajuda a millorar l'eficiència de la gestió de la zona, amb un increment en el nombre de visitants i, per tant, dels ingressos, haurem demostrat com podem aconseguir objectius importants amb rapidesa i excel·lents resultats, treballant en harmonia amb diferents entitats públiques i privades".

el projecte de protecció de la catedral de milán

Amb la finalitat de garantir la protecció del monument i de controlar l'àmplia zona urbana entorn del perímetre de la Catedral i les terrasses de la part alta, es va instal·lar un sistema modern de videovigilancia d'última generació amb 20 càmeres HD de visió nocturna i control remot que funcionen de forma ininterrompuda.

També es van instal·lar dotze càmeres amb anàlisi intel·ligent de vídeo en punts estratègics de l'àrea perimetral amb la finalitat de garantir una cobertura completa i evitar que quedessin zones desprotegides.

Detalli de l'arquitectura gòtica de la Catedral de Milà

Detalli de l'arquitectura gòtica de la Catedral de Milà.

S'han instal·lat altres set càmeres del mateix tipus en les terrasses, a les quals s'ha unit una càmera HD a motor que cobreix tota la longitud de l'àrea central. Totes les càmeres porten integrats LED infrarojos de visió nocturna, amb el que no es va haver de modificar la il·luminació ni de l'àrea perimetral ni de les terrasses. Així, aconseguim una intervenció no invasiva en termes d'instal·lació i infraestructura. Les noves càmeres, les imatges de les quals es transmeten al centre d'operacions de la policia local i a la central de la policia provincial, estan integrades amb les imatges del sistema urbà de videovigilancia, que està connectat a un sistema d'anàlisi intel·ligent de vídeo d'alta tecnologia capaç de detectar i classificar activitats i objectes sospitosos. Això s'uneix a les 1.300 càmeres que ja estan gestionant les autoritats. El responsable d'aquest projecte va ser Umbra Control, de Perusa, Itàlia.

"Amb aquest important projecte estem protegint no solament el monument sinó també la plaça i l'àrea entorn de la Catedral", va afirmar el president de Venerable Duomo Factory, Angelo Caloia. "Tots els anys 5 milions de persones visiten la Catedral i per 2015 estimem que passaran per ella 20 milions de turistes. Factory està treballant dur per poder mantenir totes les àrees del monument obertes, amb 12 edificis diferents, i això és possible també gràcies a les importants mesures de seguretat que s'han implantat. Aquest gran projecte és important no solament per a la Catedral, doncs també aporta major seguretat a la ciutat ara que s'apropa l'Expo 2015. Per tant, no podem fer més que donar les gràcies a els qui, com la Fundació Enzo Hruby i Samsung Techwin, han contribuït a tan important labor".

el sistema de seguretat del museu de la catedral

El treball de la Fundació Enzo Hruby i Samsung Techwin no va acabar amb el projecte de protecció de la Catedral de Milà i el seu llegat. De fet, s'ha sol·licitat a ambdues parts que protegeixin el Museu del Duomo, que va reobrir les seves portes el 4 de novembre després de vuit anys de treballs de restauració.

El sistema de seguretat satisfà els requisits específics associats a les característiques particulars dels entorns i de la varietat d'obres d'art del museu, amb solucions que miren a satisfer les necessitats estètiques de l'edifici, que ha albergat infinitat de materials que expliquen la història de la Catedral de Milà des de 1953. En el museu es troben obres d'art d'un valor notable, entre elles destaquen tapissos, escultures, models arquitectònics, pintures, vidrieres, murals i altres obres d'art, que requereixen sistemes de protecció específics per a la seva seguretat.

Samsung Techwin
Samsung Techwin.

Amb la finalitat de garantir la implantació d'un sistema que oferís la millor qualitat d'imatge, es va instal·lar la generació més recent de càmeres amb resolució Full HD de Samsung Techwin i els nous processadors Wisenet III, que ofereixen compressió optimitzada i gestió dels recursos de la xarxa. Per a cada entorn es va triar la càmera més apropiada, tant des d'un punt de vista estètic com en termes de rendiment. El museu compta amb 26 sales i una superfície total de 2.000 m2. La majoria de les càmeres del museu són minidomos d'interiors amb il·luminació per infrarojos. També es van usar les noves càmeres ull de peix amb objectius de 360 graus en algunes sales per supervisar tot l'espai expositiu. Totes les càmeres envien els seus senyals a una unitat central d'enregistrament, amb tres videograbadores de xarxa SRN-1000 de Samsung Techwin.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    09/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    07/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis