Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Isover participa en nuevas jornadas de Protección Contra Incendios

Isover participa en noves jornades de Protecció Contra Incendis

30/09/2013

30 de setembre de 2013

Isover va a participar pròximament en dues jornades tècniques sobre Protecció Contra Incendis, on es farà repàs a l'actual normativa en matèria de seguretat contra incendis i es presentaran les últimes novetats en llanes minerals, entre les quals destaca la gamma Ultimate O Protect, una solució innovadora que compleix amb tots els requisits establerts en el CTE.

El Col·legi Oficial d'Enginyers de Ciudad Real organitza en Puertollano una Jornada Tècnica sota el títol ‘Instal·lacions de Protecció Contra Incendis’ per millorar la formació dels seus enginyers en el càlcul i disseny d'aquest tipus d'instal·lacions. Prestigioses empreses del sector, entre les quals cal destacar Isover, presentaran els productes més innovadors per garantir la seguretat de les instal·lacions.

Claire Plateaux, cap de Productes de Climatització d'Isover, participarà amb la ponència DB-SI: Protecció contra incendis en conductes de ventilació, on es definiran els requisits mínims, prestant especial atenció a la Norma uneix-en1366 ‘assajos de resistència al foc d'instal·lacions de servei’. Presentarà informació tècnica perquè els enginyers puguin aprofundir en el coneixement de les últimes novetats parell protecció passiva contra incendis en conductes de ventilació, entre les quals destaca la gamma Ultimate O Protec d'Isover. D'altra banda, la ciutat de Màlaga acollirà els propers dies 23, 24 i 25 d'octubre les jornades tècniques ‘Novetats Tècniques i Tecnològiques en Protecció Contra Incendis’, organitzades per l'Aptb, la Fundació Foc, el Real Cos de Bombers de Màlaga i el Consorci Provincial de Bombers de Màlaga.

En aquestes Jornades, que aborden els problemes amb els quals es troben els professionals de les diferents branques de la protecció contra incendis, Claire Plateaux desenvoluparà la ponència titulada ‘Protecció contra incendis en conductes de ventilació’, enfocada a proporcionar noves solucions als professionals de l'arquitectura i l'enginyeria, així com a dissenyadors d'edificis que s'enfronten a l'aplicació de la normativa de la protecció contra incendis.

El sistema Ultimate Protect per a conductes metàl·lics compleix amb la normativa de Protecció Passiva de Conductes de Ventilació UNEIX EN1366 ‘Assajos de resistència al foc d'instal·lacions de servei’ parteix 1: conductes. Aquesta solució innovadora assegura resistència al foc des d'EI15 fins a EI120 per a conductes metàl·lics, tant rectangulars com a circulars, vertical i horitzontal i compleix tots dos escenaris de foc (foc interior i exterior) com requereix el Document Bàsic de Seguretat en cas d'Incendi del CTE. El seu senzill i ràpid muntatge fa del sistema Ultimate Protect un sistema òptim.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis