Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Acuerdo entre la Asociación de Empresas del Mármol de Andalucía, Fecoma-CCOO y MCA-UGT

Acord entre l'Associació d'empreses del Marbre d'Andalusia, Fecoma-CCOO i MCA-UGT

09/07/2013

9 de juliol de 2013

Signatura de l'acord
Signatura de l'acord.

En Macael, Almeria, s'han reunit Antonio Martínez Martínez, president de la Associació d'empreses del marbre d'Andalusia, Antonio José Rosal Baena, secretari provincial de Fecoma- CC OO i Jesús Ordoñez Gámez, responsable de política sindical de MCA-UGT Andalusia, acordant:

1- Es constituirà la 'Taula de Negociació del Conveni de la Pedra i Superfícies Compactes d'Almeria', la primera reunió de les quals se celebrarà el proper 25 de juliol. A partir del mes de setembre, se celebraran com a mínim dues reunions al mes fins al 31 de desembre de 2013.

2- La part empresarial i per evitar un buit legal, es compromet a mantenir les condicions de l'actual 'Conveni Col·lectiu de Treball de la Pedra i Superfícies Compactes', es donarà per vençut el compromís de la Patronal, passant-se a aplicar el que marqui la normativa vigent o els tribunals competents.

3- Les parts es comprometen a crear les comissions que s'estimin oportunes per controlar l'economia submergida, la competència deslleial, les subcontractes, la salut laboral o aquelles qüestions que es puguin plantejar.

4- El present acord queda supeditat a l'aprovació per les corresponents assemblees tant de treballadors com d'empresaris, la ratificació dels quals serà signada per representants dels treballadors i dels empresaris a la seu del Sercla d'Almeria.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Empresarios del Mármol

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAPiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis